藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4022|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

2005年7月好日?? [複製鏈接]

請問有冇人知道2005年7月除了24日(星期日)係好日之外,
仲有沒有其他星期日是好日呀 :?:
只要唔係忌嫁娶就得啦 :

Re: 2005年7月好日??

[quote:4b4fc2274f="ooh Pooh"]請問有冇人知道2005年7月除了24日(星期日)係好日之外,
只要唔係忌嫁娶就得啦 :[/quote]

你要結婚呀? 我老婆係專家,佢做婚紗鋪o既,等我問o下佢,不過...佢依家同周公下棋!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

We also want to know ar   Would you please tell me. Thanks!

[quote:0f00cd57f6="grassman"][quote:0f00cd57f6="ooh Pooh"]請問有冇人知道2005年7月除了24日(星期日)係好日之外,

你要結婚呀? 我老婆係專家,佢做婚紗鋪o既,等我問o下佢,不過...佢依家同周公下棋![/quote]

My wife said 7/1(Fri PH); 7/10; 7/17; 7/23; 7/24 also OK!

grassman : 可晤可以問下亞嫂 三月份邊日好日 ??
Thanks
JANICE :em11:

[quote:cca0fc4638="grassman"][quote:cca0fc4638="grassman"][quote:cca0fc4638="ooh Pooh"]請問有冇人知道2005年7月除了24日(星期日)係好日之外,

你要結婚呀? 我老婆係專家,佢做婚紗鋪o既,等我問o下佢,不過...佢依家同周公下棋![/quote]

My wife said 7/1(Fri PH); 7/10; 7/17; 7/23; 7/24 also OK![/quote]

我們正計劃,好多謝你提供給我們的資料 ,你太太在婚妙鋪工作,可否pm一些資料比我們呀 :em14:  :em14:

[quote:70820ffdff="OON"]grassman : 可晤可以問下亞嫂 三月份邊日好日 ??
Thanks[/quote]

佢要check check wor! 聽日話你知!

Pooh Pooh:
There are also 2 Sunday available for you:
10/7/2005 and 17/7/2005
[```]

[quote:b4e0e7c0a0="grassman"]
佢要check check wor! 聽日話你知![/quote]

晤該晒 ! :em19:

POON:
The good day in March 2005 are:
2 6 8 11 12 13 15 17 20 23 27 29 and 30
All these are suit for marry~~~~~
[```]