藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 8615|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

最近二座來的管理員幾好 [複製鏈接]

最近有個新管理員報到...
男性,幾後生。
早上又叫早晨,返來時又幫你按電梯....,
幾好笑容同禮貌.....
我好少讚人,但呢個不錯..... :em11:  :em11:
唔知仲做幾奈
永遠愛著您 :em21: [/code]

有無戴眼鏡架? 我淨係知道d管理員唔係fix0係一座架 會周圍調配既...有時0係蛇仔路上面個管理員又係同一班人黎架喎...之前有1個都幾好架 男性 40-50歲啦! 無戴眼鏡既 好有禮貌架! :em11:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

我近排都見到有個瘦瘦地同戴眼鏡,男性 30-40歲,
佢都好好禮貌;返來時亦有幫忙按電梯,出去時又幫你開門,
有次我開 lobby 度門時重叫我小心唔好撞親! :em11:

係呀 今日我架上太陽眼鏡返黎 四眼哥哥即刻問我上?樓
(因佢未見過我個"黑超" LOOK)   
  抵讚~~~~~~非常盡責 :em11:  :em11:  :em11:

Re: 最近二座來的管理員幾好

[quote:1fc53c2593="dick&queenie"]最近有個新管理員報到...
男性,幾後生。
早上又叫早晨,返來時又幫你按電梯....,
幾好笑容同禮貌.....
我好少讚人,但呢個不錯..... :em11:  :em11:
唔知仲做幾奈 [/quote]

Yes the new guide is good.
Say "good morning" every morning.

Billy

今日confirm左...
佢姓"頼"

其實二座好多個都ok有禮貌又有笑 :

That guy is really good. :em11:

I think so. That guy is must better than that girl.
:detective :detective :detective

有冇諗過,整封表揚信...
表下佢