藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

16-8-2003 最新RC美圖速遞.. [複製鏈接]

[quote:932203685e="wicyh"][quote:932203685e="Teresa&Fai"]好清楚呀..........第一張由呢角度影入去睇落都唔係好有壓迫感~~~~~~~~

但間酒店究竟仲會唔會加玻璃窗o架?????????

thanks 火生火太~~~~~~~[/quote]

我始於覺得會加玻璃窗囉!唔係咁多lon lon做乜 不如一條欄杆咪算囉[/quote]

都讚同wicyh既講法 如果唔係 落黑雨上黎 冇玻璃擋雨 條走廊d地毯咪濕晒? 如果水浸到入房 咁算係幾星級既"豪華酒店"?? :!:  :!:  :!:
2座A - original \"M&J\"

[quote:a48515f094="Maggie&Johny"][quote:a48515f094="wicyh"][quote:a48515f094="Teresa&Fai"]好清楚呀..........第一張由呢角度影入去睇落都唔係好有壓迫感~~~~~~~~

但間酒店究竟仲會唔會加玻璃窗o架?????????

thanks 火生火太~~~~~~~[/quote]

我始於覺得會加玻璃窗囉!唔係咁多lon lon做乜 不如一條欄杆咪算囉[/quote]

都讚同wicyh既講法 如果唔係 落黑雨上黎 冇玻璃擋雨 條走廊d地毯咪濕晒? 如果水浸到入房 咁算係幾星級既"豪華酒店"?? :!:  :!:  :!:[/quote]
正常應該都係有窗既 因為在樓書上勉勉強強都會見到有窗 仲有花糟

不過其實有冇窗同幾星級都唔係咁有關係 :?:
我住過塞班島既酒店 都係五星的 但係走廊都係冇窗的 大堂都冇窗咖 :em12:
不過其實當地酒店都係咁 唔興有咁多窗@@

不過幾星都好 和黃在大陸都幾多生意 其實佢地都好有可能在大陸搞組團
黎香港都好有可能住rc既酒店 因為話哂佢都係算幾近市區 相對於真正市
區既酒店黎講 真係市區果o的就貴好多了 其實佢在青衣起酒店 一定有容路...
睇返荃灣悅來酒店一樣做左咁多年都仲做到就知..

好似話有泳池就係五星級
:face13: :face13: :face13: :face13: 猫チャン大好き

五星酒店的基本要求是要有泳池但有泳池亦都唔代表該酒店一 定是五星級.

不過好多人都話和黃會將這酒店做到五星係唔係就要遲d先知了.
Flat B in Tower 3

置業手冊話藍澄灣毗鄰未來五星級酒店項目...........
我係隱形人  :em19:

有冇咁犀利呀................

咁我地咁好威O羅~~~~~~~~~~

一億的泳池喎....... 三星級會唔會咁dump本呀............
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

5 Star Hotel?

The hotel is so terrible..... :em05:
I can't imagine there will be a "5 star" hotel??

Re: 5 Star Hotel?

[quote:5c38bee156="Amy Poon"]The hotel is so terrible..... :em05:
I can't imagine there will be a "5 star" hotel??[/quote]我相信未做裝修同粉飾啫! 正如一間屋 裝修前同裝修後都係兩回事....so 期待佢快d整好!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~