藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: H and H
打印 上一主題 下一主題

終於正式入伙了 [複製鏈接]

[quote:2797876fb1="H&H"][quote:2797876fb1="R & M"]恭喜晒呀!~~~~~~~ :mrgreen:[/quote]thanks R&M! I'm so happy living in RC![/quote]

我哋都係同你一樣好開心架     

[quote:f7678994c2="BLUE"]你地知晤知黎緊邊一日係好日子 我要拜四個角 ??
晤知邊日好日 ???[/quote]

我都就入伙了 不過未選好日子...... :mrgreen:

H&H 真係恭喜晒你地 :em19:  (你屋企人陣容好鼎盛 :mrgreen: )

(0下 乜幸福樓結業咩??我年年阿麻生日 阿媽生日 阿爸生日 新年..........都係去0個度食飯喎 點算???)

五座越來越多人住喇~~好開心

恭喜恭喜~~~~~~~幾時上你到玩下呀~~~ :mrgreen:

[quote:4668bb3a2b="Mr. & Mrs. FireFire"]恭喜恭喜~~~~~~~幾時上你到玩下呀~~~ :mrgreen:[/quote]Thanks!! 隨時都歡迎啦~ 不過你要借D game 比我玩  :mrgreen: (講笑)
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:3c5b4f5996="Tomato"]H&H 真係恭喜晒你地 :em19:  (你屋企人陣容好鼎盛 :mrgreen: )

(0下 乜幸福樓結業咩??我年年阿麻生日 阿媽生日 阿爸生日 新年..........都係去0個度食飯喎 點算???)[/quote]係呀我地2個H屋企人都有十幾人 若果加埋D呀姨舅父姨媽姑姐......十幾廿圍呀~~~that's why 一直都唔敢諗結婚 :roll:

幸福樓賣左比人做番D商鋪 好似話以前用三千幾百萬買入依家用一億三千幾百萬賣出 賺成億梗係好過做酒樓啦
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:963fe08034="H&H"]係呀我地2個H屋企人都有十幾人 若果加埋D呀姨舅父姨媽姑姐......十幾廿圍呀~~~that's why 一直都唔敢諗結婚 :roll: [/quote]

咁默好熱鬧lor. 收針茶利是都收到手軟 :mrgreen:

[quote:963fe08034="H&H"]幸福樓賣左比人做番D商鋪 好似話以前用三千幾百萬買入依家用一億三千幾百萬賣出 賺成億梗係好過做酒樓啦[/quote]

成億 :em07: ......比我都賣lu