藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6539|回復: 21
打印 上一主題 下一主題

向HUTCHISON查詢我們對RC的疑問- 草稿發表 [複製鏈接]

0米住....

向HUTCHISON查詢我們對RC的疑問的信件已經差不多完成 ,現正在校對中。我花了一口氣完成了近五頁的問題(約有50題),由於文件好大和部份內容有點敏感,現想問0下大家議見,你們認為在本forum公開此信好不好?
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

Re: 向HUTCHISON查詢我們對RC的疑問- 草稿發表

[quote:ac6cdd4eab="wychan"]0米住....

向HUTCHISON查詢我們對RC的疑問的信件已經差不多完成 ,現正在校對中。我花了一口氣完成了近五頁的問題(約有50題),由於文件好大和部份內容有點敏感,現想問0下大家議見,你們認為在本forum公開此信好不好?[/quote]

wychan兄 , 你真勁 :em11:  非常之唔該哂你  :em04:
我認為此信件內容敏感,現階段不應在本forum公開此信!  首階段會唔會可以麻煩 wychan兄 你 sent PM 俾有發表過意見版友睇睇先呢 ?  又或者其他業主有冇其他意見 ?

唔該wor :em21:
我都覺得唔好post出,
因為某人成日針對我業主既問題,太敏感...
不過可以pm比我嗎?

每人pm太繁了,我正在想想有什麼方法...

:?:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

email 囉 可以一次過send哂
我係隱形人  :em19:

[quote:422ebe5408="wicyh"]email 囉 可以一次過send哂[/quote]

唔得!.....這做法會有漏洞會有一些非業主的人事用利用該問卷在其他網站上攪攪振. :em18:  :em18: 真係要三思而後行.

[quote:acc559afce="Ah Ho"][quote:acc559afce="wicyh"]email 囉 可以一次過send哂[/quote]

唔得!.....這做法會有漏洞會有一些非業主的人事用利用該問卷在其他網站上攪攪振. :em18:  :em18: 真係要三思而後行.[/quote]

咁有什麼好計呀? 一定要夠多業主共同參與及簽名才起到作用! 但是又不能post上網。我覺得如果有資深會員及多發表的會員支持,已經差不多50人了。可否只給部份人看?

最後在得到發展商所有回覆後才把它post上網?

(不過諗真d,是否需要咁保密?因為裡面很多問題及意見已經在本forum討論過。我只是把它整合,然後希望得到發展商一個認真的答案)

[quote:921c950553="wychan"][quote:921c950553="Ah Ho"][quote:921c950553="wicyh"]email 囉 可以一次過send哂[/quote]

唔得!.....這做法會有漏洞會有一些非業主的人事用利用該問卷在其他網站上攪攪振. :em18:  :em18: 真係要三思而後行.[/quote]

咁有什麼好計呀? 一定要夠多業主共同參與及簽名才起到作用! 但是又不能post上網。我覺得如果有資深會員及多發表的會員支持,已經差不多50人了。可否只給部份人看?

(不過諗真d,是否需要咁保密?因為裡面很多問題及意見已經在本forum討論過。我只是把它整合,然後希望得到發展商一個認真的答案)[/quote]

剩係俾D有RC地址既人

[quote:86951b4ac7="wychan"][quote:86951b4ac7="Ah Ho"][quote:86951b4ac7="wicyh"]email 囉 可以一次過send哂[/quote]

(不過諗真d,是否需要咁保密?因為裡面很多問題及意見已經在本forum討論過。我只是把它整合,然後希望得到發展商一個認真的答案)[/quote]

其實放上forum都唔係太大問題因其他業主都有權利知道我o地做近咩d無謂人講d 咩野其實我o地都可以無需要理會. :em11:

其實係咪真係要咁急問呢 8)