藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: leemoksau
打印 上一主題 下一主題

如果RC有中秋晚會﹐你會唔會參加﹖ [複製鏈接]

[quote:4ce1f75777="leemoksau"]今年冇地方﹐不過十月二號晚有聚會﹐靚女你去唔去呀﹖[/quote]

今次唔會啦 全家都食物中毒 要抖下................  :cry:
下次啦 ^^

我會參加  !
請覆:時間 地點

[quote:dfd8bdfe78="SEVEN"]我會參加  !
請覆:時間 地點[/quote]

for detail
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=4850&start=0

[quote:6f5e47d075="Ice"][quote:6f5e47d075="leemoksau"]今年冇地方﹐不過十月二號晚有聚會﹐靚女你去唔去呀﹖[/quote]

今次唔會啦 全家都食物中毒 要抖下................  :cry:
下次啦 ^^[/quote]
:em07: 咁大wo? 保重身體呀妹.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。