請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3814|回復: 10

請指點... [複製鏈接]

我想買部5.1 ... (包DVD果種)
請問各位有乜好介紹呢...?
(大約用$2500-$3000左右.... :  << 要求唔大)

Sony 5.1 組合. 公價 $4980. Kyu 都好似用 Sony 組合.

http://www.sony.com.hk/Electronics/chi/consumer/product/hometheatre/ht_dvd_dav_sr2_f.html
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我唔suggest你買套裝的5.1連dvd.拆散買其實更平更靚更多選擇. 買部飛利浦讀碟王都係好似七百蚊左右仲有二千零蚊可以用黎買amp+喇叭.
你可以先試下兩者分別先再做決定都唔遲.我果時都係好似你咁諗但卒之都係分開左黎買.
YAMAHA的amp都幾抵玩如果睇戲多的話好以諗諗.

諗一諗安橋.....
不錯的選擇,以前安橋係貴品牌,自mini 5.1流行後,某係例走中低價路線。
質量有保証。柔得黎...有高格調感覺。
個speaker 同 sub-woofer....係木箱設計....好有feel。
價錢都係3???
永遠愛著您 :em21: [/code]

另不見議買太強太貴的影音組合,因為你同我都一樣,個客聽唔係太大。
area唔夠,發揮唔到AV的震撼力。
除非好似kyu咁....用十幾廿個,改裝間屋....先好諗。

man's dream house .... :em04:
永遠愛著您 :em21: [/code]

或者好似我咁,無乜要求咁買一套 special offer 既組合。千多蚊就算,將來先好似 Kyu 咁將成間屋重組,再買套勁野啦!

我 PM D information 比你啦!

[quote:d2d99741e3="dick&queenie"]另不見議買太強太貴的影音組合,因為你同我都一樣,個客聽唔係太大。
area唔夠,發揮唔到AV的震撼力。
除非好似kyu咁....用十幾廿個,改裝間屋....先好諗。

man's dream house .... :em04:[/quote]

Dick兄

幾時過來聽吓歌 飲吓酒?

[quote:201c02afbc="G-NET"]Sony 5.1 組合. 公價 $4980. Kyu 都好似用 Sony 組合.

http://www.sony.com.hk/Electronics/chi/consumer/product/hometheatre/ht_dvd_dav_sr2_f.html[/quote]

旺角賣 HKD4680.00  我用Sony 組合是因同家居設計較佩合.

多謝各位意見............... :em21:  thx

How about Onkyo o既system701(tx-sr701)?5千幾蚊,未包個subwoofer同dvd,而另外又有朋友介紹kef o既
speakers($6xxx) 同rarantz eclipse o既av system($6xxx),請問有mud意見呢?