藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: coco110
打印 上一主題 下一主題

我地入左伙喇~~ 有相睇.. [複製鏈接]

[quote:96aeedccbd="kyu"][quote:96aeedccbd="gone"][quote:96aeedccbd="kyu"][quote:96aeedccbd="coco110"][quote:96aeedccbd="gone"][quote:96aeedccbd="kyu"]coco110

我同你一樣係 F 單位 电視是否 Pioneer Plasma 43"? 如果係就大家一樣 ah. 遲少少方便時我可否與 Hello Kitty 一齊過黎睇睇???[/quote]

係丫你又揀左呢部?  :em19:[/quote]

唔好意思頭先用左男友個戶口.... :[/quote]

你們是因為什麽原因揀呢部机? 會不會買同廠 969 DVD 机 行 HDMI 呢?[/quote]

因為SONY d顏色太鮮HITACHI 微粒又太粗 先鋒就o岩o岩好喇..我都想買部969之不過一濶三大所以我地揀左套裝機行RGB.[/quote]

感覺大至相同 你地 RGB 是行 480P 定 720P 呢?[/quote]

我地果條RGB係雞野應該係行480P.

[quote:cedacb0654="coco110"][quote:cedacb0654="kyu"][quote:cedacb0654="gone"][quote:cedacb0654="kyu"][quote:cedacb0654="coco110"][quote:cedacb0654="gone"][quote:cedacb0654="kyu"]coco110

我同你一樣係 F 單位 电視是否 Pioneer Plasma 43"? 如果係就大家一樣 ah. 遲少少方便時我可否與 Hello Kitty 一齊過黎睇睇???[/quote]

你們是因為什麽原因揀呢部机? 會不會買同廠 969 DVD 机 行 HDMI 呢?[/quote]

因為SONY d顏色太鮮HITACHI 微粒又太粗 先鋒就o岩o岩好喇..我都想買部969之不過一濶三大所以我地揀左套裝機行RGB.[/quote]

感覺大至相同 你地 RGB 是行 480P 定 720P 呢?[/quote]

我地果條RGB係雞野應該係行480P.[/quote]

同線冇関係 是在  DVD 內設定啊!

超強呀!!!!!!!但係書枱前面係鏡定玻璃?

[quote:c59b31706f="kyu"][quote:c59b31706f="coco110"][quote:c59b31706f="kyu"][quote:c59b31706f="gone"][quote:c59b31706f="kyu"][quote:c59b31706f="coco110"][quote:c59b31706f="gone"][quote:c59b31706f="kyu"]coco110

我地果條RGB係雞野應該係行480P.[/quote]

同線冇関係 是在  DVD 內設定啊![/quote]

咁我地真係無研究過喇~~不如你教下我地... 嘻~

[quote:0cbb5fec11="dragon"]超強呀!!!!!!!但係書枱前面係鏡定玻璃?[/quote]

係玻璃望到睡房入面..

有無機會參觀下你間屋呀??    好靚!
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

裝修好美.........其實你們是找人到你們家設計 ?? 或是你們的 Idea ??

如果屋企裝修得 " 正 " 就在家就夠    

[quote:c184b81f35="Kiliyan"]有無機會參觀下你間屋呀??    好靚![/quote]

當然歡迎喇~ 不過間屋仲有好多野未妥當﹐攪掂之後一齊拉大隊上黎坐喇~~   

[quote:bde289f91b="BLUE"]裝修好美.........其實你們是找人到你們家設計 ?? 或是你們的 Idea ??

如果屋企裝修得 " 正 " 就在家就夠    [/quote]

多謝讚賞. 最初我地就係諗住搵設計公司唔駛諗都頭都大埋﹐但係佢地既設計實在無乜新意﹐所以最後都係要由我地操刀﹐唯一就係用左佢地建議既間隔.

所以最後都係要由我地操刀

你們真 " 叻"!!!!! ** 做埋設計師 **