藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: coco110
打印 上一主題 下一主題

我地入左伙喇~~ 有相睇.. [複製鏈接]

[quote:f2dc1cd63f="coco110"][quote:f2dc1cd63f="R & M"]唔知我一齊過黎睇得唔得呢??? ops:[/quote]

無問題不過真係要遲少少先得到時再約你地喇~[/quote]

:em21:

[quote:84c257c26d="coco110"][quote:84c257c26d="carry&chris"][quote:84c257c26d="coco110"][quote:84c257c26d="carry&chris"][quote:84c257c26d="coco110"][quote:84c257c26d="carry&chris"][quote:84c257c26d="coco110"][quote:84c257c26d="carry&chris"]有可能會有列痕,不過又係另一番味道0既已,好型。[/quote]

我同honey就係鍾意D裂痕(係咪好變態??)其實我地間屋唔係用左好多錢整架咋..[/quote]

係呀有裂痕先型0家。
我就沒有裝修,只係入傢俬。所以用左3萬蛟到就入伙喇。
[/quote]

我地用多你幾萬蚊不過血管就爆左幾十萬條...[/quote]

我0岩0岩入黎住影0既相
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=2831[/quote]

咦~ 你同我地個單位係一樣過喎.. 你屋企好sweet丫唔錯唔錯~    [/quote]

you are Flat B??[/quote]

o岩o岩望到你屋企個CURTAIN原來係同我地睡房果幅係一樣架....  :em19:  :em11:[/quote]

really..hahaha~~

請問你棵棷子樹係邊到買架我去花墟都搵唔到?

[quote:58552cac15="esther"]請問你棵棷子樹係邊到買架我去花墟都搵唔到?[/quote]

好方便既ikea!

coco110

我同你一樣係 F 單位 电視是否 Pioneer Plasma 43"? 如果係就大家一樣 ah. 遲少少方便時我可否與 Hello Kitty 一齊過黎睇睇???

[quote:320bb3c1aa="kyu"]coco110

我同你一樣係 F 單位 电視是否 Pioneer Plasma 43"? 如果係就大家一樣 ah. 遲少少方便時我可否與 Hello Kitty 一齊過黎睇睇???[/quote]

係丫你又揀左呢部?  :em19:

[quote:37a576a151="gone"][quote:37a576a151="kyu"]coco110

我同你一樣係 F 單位 电視是否 Pioneer Plasma 43"? 如果係就大家一樣 ah. 遲少少方便時我可否與 Hello Kitty 一齊過黎睇睇???[/quote]

係丫你又揀左呢部?  :em19:[/quote]

唔好意思頭先用左男友個戶口.... :

[quote:bc7bb43f30="coco110"][quote:bc7bb43f30="gone"][quote:bc7bb43f30="kyu"]coco110

唔好意思頭先用左男友個戶口.... :[/quote]

你們是因為什麽原因揀呢部机? 會不會買同廠 969 DVD 机 行 HDMI 呢?

[quote:d70e64300e="kyu"][quote:d70e64300e="coco110"][quote:d70e64300e="gone"][quote:d70e64300e="kyu"]coco110

你們是因為什麽原因揀呢部机? 會不會買同廠 969 DVD 机 行 HDMI 呢?[/quote]

因為SONY d顏色太鮮HITACHI 微粒又太粗 先鋒就o岩o岩好喇..我都想買部969之不過一濶三大所以我地揀左套裝機行RGB.

[quote:52620f1970="gone"][quote:52620f1970="kyu"][quote:52620f1970="coco110"][quote:52620f1970="gone"][quote:52620f1970="kyu"]coco110

你們是因為什麽原因揀呢部机? 會不會買同廠 969 DVD 机 行 HDMI 呢?[/quote]

因為SONY d顏色太鮮HITACHI 微粒又太粗 先鋒就o岩o岩好喇..我都想買部969之不過一濶三大所以我地揀左套裝機行RGB.[/quote]

感覺大至相同 你地 RGB 是行 480P 定 720P 呢?