藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

三座剩餘單位... [複製鏈接]

hee hee. 其實想望下賣地 對個樓市有什麼即時影響. 一開就見到.
post 比大家睇下law.
===

我識得第一位買家.... :shock:

:shock: !!!! 賣左....

賺得唔夠啦~~ 比人模左.
===

[quote:c3823da63f="Jess&Burns"]:shock: !!!! 賣左....

賺得唔夠啦~~ 比人模左.[/quote]
慘~~~賺少十幾個.... :?

[quote="Mr. & Mrs. FireFire]慘~~~賺少十幾個.... :?[/quote]

我同你都係3 座 H. H室向東南 個價應該會好過A 室. 我都估唔到A 室可以賣到咁好價. 唔.... 都係睇定D 先.
===

[quote:bff33c68ac="Jess&Burns"][quote="Mr. & Mrs. FireFire]慘~~~賺少十幾個.... :?[/quote]

我同你都係3 座 H. H室向東南 個價應該會好過A 室. 我都估唔到A 室可以賣到咁好價. 唔.... 都係睇定D 先.[/quote]
我記得佢個單位係貴在(28)樓....
乜你想賣咩....(入左伙咁耐都只你撞過你地一次.... :mrgreen: )

講下之ma. 無諗住賣.

28  28 咁又真係幾好意頭既....原來真係有人會因為好意頭而比多d 錢喎...我諗我就未必會啦~

不過如果d 人而家真係諗住賣 真係要睇清楚個走勢先得.
賺少10幾個喎!! 幾心疼呀~

可能我夜返 所以見得少d.
===

[quote:700e51add3="Jess&Burns"]

可能我夜返 所以見得少d.[/quote]
好下次...搵你地上黎飲湯先..... :mrgreen:

你煲湯我飲呀?~

多謝先.
===

[quote:d37ab2b08b="Mr. & Mrs. FireFire"]慘~~~賺少十幾個.... :?[/quote]

晤知"T6" ??