藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
打印 上一主題 下一主題

冇地方晾衫? 冇靚衫著?? o甘點算?? 喵~ [複製鏈接]

抽濕機 徙唔徙電架?Dan 唔 Dangerous (8 個鐘長開)?
:face13: :face13: :face13: :face13: 猫チャン大好き

[quote:c7e8cb4578="beda"] 抽濕機 徙唔徙電架?Dan 唔 Dangerous (8 個鐘長開)?[/quote]

徙電架 不過有個FUNCTION係乾衣  :

咁我又唔知用左幾多電喎.... 反正我一個星期才洗衣服兩次 所以都係開兩次抽濕機 我諗唔係一個大問題既 :-)
開住8個小時應該沒有問題的 因為抽濕機有時間按鈕 最多可以去到8小時. :-)
藍澄藍澄我愛你

在細房,用窗台位的上邊整條通咪掛到囉。
而家好多新屋苑都唔會有位比你浪衫架
永遠愛著您 :em21: [/code]

哈~~~~記唔記得....有個儲物櫃...有抽濕功能.....每晚洗完衣服之後攞d衣服落去.....heeheeeee...... :mrgreen:

[quote:c68d344fc0="Mr. & Mrs. FireFire"]哈~~~~記唔記得....有個儲物櫃...有抽濕功能.....每晚洗完衣服之後攞d衣服落去.....heeheeeee...... :mrgreen:[/quote]

果d最多咪防潮 你估真係有部抽濕機o係入面咩

實惠有d鐵架可以較長短推來推去的可以推去窗口邊晒太陽.

Re: 冇靚衫著?? o甘點算?? 喵~

[quote:352ab7372d="Teresa&Fai"][quote:352ab7372d="貓貓仔&貓貓女"]喵~
點解間屋冇地方晾衫o架 o甘D衫洗完之後咪掛到成屋都係囉 唔際。
貓貓女話 係廁所放部抽濕機晾衫 好快就乾 燙o下就著得。但係阿媽話D衫要陽光曬過先好 你o地點睇?? :em05:[/quote]

部洗衣機係可以有乾衣功能架~~~~~再唔係就加條可以伸縮的晾衣棒放係廁所度"浪"[/quote]

部洗衣機可以乾衣架 聽豐澤o的人講可以乾到九成以上架 不過就會幾
食電 一機衫五公斤要分兩次乾 (2.5 x 2)都幾耐時間架... (個洗衣機都係豐澤牌的)...
一唔係等o的鮮風乾佢就係囉?!

噤佢有冇話比你知9成會縮水呀 :em01:

Re: 冇靚衫著?? o甘點算?? 喵~

[quote:f41f28eed4="Ricky&Gloria"][quote:f41f28eed4="Teresa&Fai"][quote:f41f28eed4="貓貓仔&貓貓女"]喵~
點解間屋冇地方晾衫o架 o甘D衫洗完之後咪掛到成屋都係囉 唔際。
貓貓女話 係廁所放部抽濕機晾衫 好快就乾 燙o下就著得。但係阿媽話D衫要陽光曬過先好 你o地點睇?? :em05:[/quote]

部洗衣機係可以有乾衣功能架~~~~~再唔係就加條可以伸縮的晾衣棒放係廁所度"浪"[/quote]

部洗衣機可以乾衣架 聽豐澤o的人講可以乾到九成以上架 不過就會幾
食電 一機衫五公斤要分兩次乾 (2.5 x 2)都幾耐時間架... (個洗衣機都係豐澤牌的)...
一唔係等o的鮮風乾佢就係囉?![/quote]

豐澤o的人講?你記得個model?