藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6371|回復: 22
打印 上一主題 下一主題

冇地方晾衫? 冇靚衫著?? o甘點算?? 喵~ [複製鏈接]

喵~
點解間屋冇地方晾衫o架 o甘D衫洗完之後咪掛到成屋都係囉 唔際。
貓貓女話 係廁所放部抽濕機晾衫 好快就乾 燙o下就著得。但係阿媽話D衫要陽光曬過先好 你o地點睇?? :em05:
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

嘩....
我要拿拿在下面商場投個譜位開間洗衣店收晒你o地d衫來洗呢次發達囉(說笑)..... :em17:  :em17:

Re: 冇靚衫著?? o甘點算?? 喵~

[quote:3cb7d90b8e="貓貓仔&貓貓女"]喵~
點解間屋冇地方晾衫o架 o甘D衫洗完之後咪掛到成屋都係囉 唔際。
貓貓女話 係廁所放部抽濕機晾衫 好快就乾 燙o下就著得。但係阿媽話D衫要陽光曬過先好 你o地點睇?? :em05:[/quote]

部洗衣機係可以有乾衣功能架~~~~~再唔係就加條可以伸縮的晾衣棒放係廁所度"浪"

[quote:ac4e5b28f2="Teresa&Fai"][quote:ac4e5b28f2="貓貓仔&貓貓女"]喵~
貓貓女話 係廁所放部抽濕機晾衫 好快就乾 燙o下就著得。但係阿媽話D衫要陽光曬過先好 你o地點睇?? :em05:[/quote]

部洗衣機係可以有乾衣功能架~~~~~再唔係就加條可以伸縮的晾衣棒放係廁所度"浪"[/quote]

乾衣? 唔係全乾架喎

[quote:1da7ffd529="wicyh"][quote:1da7ffd529="Teresa&Fai"][quote:1da7ffd529="貓貓仔&貓貓女"]喵~

部洗衣機係可以有乾衣功能架~~~~~再唔係就加條可以伸縮的晾衣棒放係廁所度"浪"[/quote]

乾衣? 唔係全乾架喎[/quote]

"up"下"up"下應該都會乾既~~~~~~~~(其實我唔知架!!!!公屋有得晾衫o麻)
我都唔知乾衣機係咪可以將d 衫完全乾透~~~~~~~~哈!!!!

[quote:aff0250869="貓貓仔&貓貓女"]喵~

依家好多樓都係咁 係窗台窗簾位加條"鐵通"做窗簾D師傅識得同你整架喇

[quote:632e282471="Teresa&Fai"][quote:632e282471="wicyh"][quote:632e282471="Teresa&Fai"][quote:632e282471="貓貓仔&貓貓女"]喵~

乾衣? 唔係全乾架喎[/quote]

"up"下"up"下應該都會乾既~~~~~~~~(其實我唔知架!!!!公屋有得晾衫o麻)
我都唔知乾衣機係咪可以將d 衫完全乾透~~~~~~~~哈!!!![/quote]
你依家緊係阿媽幫你洗埋啦! "up"下"up"下會有陣味架

[quote:e3fabee52e="wicyh"][quote:e3fabee52e="貓貓仔&貓貓女"]喵~

依家好多樓都係咁 係窗台窗簾位加條"鐵通"做窗簾D師傅識得同你整架喇[/quote]

但係比唔比架!?!?!?個時買樓個經紀話d衫唔可以show出黎wow................ :em05:

窗台窗簾位 屋入面 無問題
我係隱形人  :em19:

嘻嘻 如果乾衣機唔得 我都係會用返抽濕機. 因為我住緊既地方都係冇位哂衣服的 我現在都係將d 衣服放在toilet 然後開抽濕機的 八個鐘頭內就乾哂. :
但咁當然係用太陽來哂會好d 喇  :em16: