藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6276|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

世事難料 [複製鏈接]

呢一年可以話係我過得最唔開心o既一年 首先就係買咗樓之係出現o既種種問題 之係就係讀書 考試 家庭o既問題 須然有咁多問題發生 但一直興幸有一個肯支持我 同我共渡難關的男朋友在我身邊 但可惜 當我已為所有問題開始解決 開始憧憬我們可以過幸福o既生活o既時候 他突然要離開我 但佢所講o既原因 我完全唔理解 o既然並 不是有第三者 我覺得有乜問題係唔可以大家坐底一齊去解決? 但他只是說了一句 覺得好累 所以不得不離開我. 朋友都講他只是在找藉口 叫我死心 不要再等他 但一時間我真係好難忘記佢 每一天都覺得好痛苦 但自己都明白 無論再點樣留戀都無用 曾經有一位朋友同我講 感情無啱定唔啱 只有喜歡定唔喜歡 既然佢已經唔喜歡你 還有什麼好留戀? 有什麼好唔甘心呢? 現在我只希望可以快啲忘記過去 重新尋回自我 希望你哋能為我打氣 還有祝福我快啲揾到一個肯真心真意同我共同進退的人.

感情又真係無乜話錯定對,而在看大家懂得珍惜否。若果妳覺得佢值得你等或者係再做多D野,你未去試下可唔可以再一齊囉。到自己都覺得佢唔值得妳去愛,咁未放手咁各有各自己的世界囉。
====================================================== Home : http://www.samleung.net E-mail : saml@teacher.com ======================================================

字裡行間感覺到你都好樂觀咁面對 雖有唔開心但希望你可以好快克服同放低啦!

加油呀
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

我右係買定屋結婚講唔掂數 未結得成一鑊泡咁
好在contingency plan同risk management做得好...
else死啦...

我以前見過similar case
我唔排除佢係見係前gor輪咁煩所以唔掟你住
費事迫死你

anyway
你度下間本來結婚屋點收科好過... ELSE供到走路都唔掂

老土講
人生不如意事十常八9
不過女人就sub済D

而家一定會唔開心 心掛掛 唔捨得 難免0架!!
我相信你係一個堅強ge女仔 呢一關你一定會好快捱過 加油 加油 加油........

妳嘅情况,令我諗起趙傳嘅「我终於失去了你」。

世事難料,往往喺我哋望見曙光嘅時候,上天又突然同我哋開個玩笑,搞到我哋無奈慨嘆。 :em05:

所謂「塞翁失馬,焉知非福」?! :roll:

雖然我唔知道你哋之間嘅嘢,但我諗可能喺呢段困難又唔開心嘅時間你哋有好多嘅機會去一齊為一啲事去討論,而令到大家都更了解對方。 :|

愛情係無對錯嘅。可能係佢覺得自己唔適合妳,又或者妳唔適合佢。諗清楚之後分開,可能對大家都係好事。

努力啲,希望總係在明天嘅!

走o左架巴士....咪等下一架 lor... 下架可能又有冷氣...又有位坐呢~
見過鬼就唔怕黑啦~

佢現在同你講分手總好過結婚後同你講離碈!!! :em20: 作偽一位男仕的角度睇希望你可以快d回復自信及找到一位更適合的男友或老公 .希望在明天好好睡一睡轉機就來了 :em19: 我也是過來人現在已和my hon hon 住在rc :em21: 希望你可以和我一樣啦1!!!! :em12:

你究竟係...L 定 係 J 呀....
希望在明天
唉...so what 冇所謂啦,拿!如果你平時響藍澄返工放工,實見好多
靚仔上班一族,我就係其中一個啦 :em04: ,但...我上岸了。 :em06:
其實藍澄灣大把...單身既有為青年架!
講個秘密比你知...
我地藍澄近其最紅既特務Rambler Villager就係單身架.... :em07:
各界士女,有興趣PM我,做介紹人....
L & J.. 最多比個頭酬你。........
笑番啦,好冇。 :mrgreen:
但Rambler Villager單野係堅既 :em11:  :em11:

dick  :em20: Rambler Villager
永遠愛著您 :em21: [/code]

謝謝各位 有你哋支持我 我相信好快就會無事o家啦! :em11: