藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

Winning 8 出左有冇人買... [複製鏈接]

我買左喇 都幾好玩  有好多野都改左 但我覺得都幾難玩 可能我水皮喇~~~
有時間不如我地約個地點一齊玩0羅 :

[quote:931097187d="bunnud"][quote:931097187d="BB"]我買左喇 都幾好玩  有好多野都改左 但我覺得都幾難玩 可能我水皮喇~~~
有時間不如我地約個地點一齊玩0羅 :[/quote]

Winning我啱呀不過Sony shop仲未有得賣又唔順路去黃金/好景買.你買左幾多$我諗住聽日出葵芳睇下. 搵日一定要出黎切磋下.[/quote]

我係旺角買$410 但之後係葵芳見到$400 :em01: 仲要有save送 :em06:

[quote:81ff149aa6="bunnud"][quote:81ff149aa6="BB"]
我係旺角買$410 但之後係葵芳見到$400 :em01: 仲要有save送 :em06:[/quote]

你係邊間見到等我晏D去睇下先. 又可以拎番起封左塵的手制喇

我冇改機玩唔到$25蚊果D  :em01:[/quote]

如果我無記錯係葵涌廣場3/f 對面有好多玩具買 格離有間中電公司
我部機都係無改機0家 :em11:

[quote:bc9a84cd2d="cute"]我有中文save 邊位有興趣? 我可copy俾大家.[/quote]

我有興趣呀 :em12:
可唔可以copy比我呀  :em14:

[quote:5e24d66665="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:5e24d66665="Eric&Mandy"]I bought it last week with the english save aswell but my PS2 cannot read the disk I took it to check and hopefully get it back this week..... can't wait!!   :em06:[/quote]
Eric....黎我到打啦~~~~ :[/quote]

火火

我又想黎呀
可唔可以呀 ~~:em11: