藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

Winning 8 出左有冇人買... [複製鏈接]

我有中文save 邊位有興趣? 我可copy俾大家.

[quote:8576a83b41="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:8576a83b41="cute"]我有中文save 邊位有興趣? 我可copy俾大家.[/quote]
係唔係人名中文架....個save好似好大.... :?[/quote]

係呀 人名中文架 完成度約90% 不過重可以去game舖無限update.  個save都幾大 成1296kb.

[quote:f0914febee="BB"][quote:f0914febee="cute"]我有中文save 邊位有興趣? 我可copy俾大家.[/quote]

我有興趣呀 :em12:
可唔可以copy比我呀  :em14:[/quote]

當然可以啦 pls check pm.

火火 你要唔要呀? 你識咁多人 又咁好客 其他朋友去你度打機時可以抄埋 woh 幾好!!