藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6816|回復: 26
打印 上一主題 下一主題

Winning 8 出左有冇人買... [複製鏈接]

Winning 8 有冇人買左...
....幾時大家一齊切磋一下

我既H會買 不過要攪掂其他野先再去買過部新機

其實我都識架 不過超水皮 (玩二粒星都勉強會贏咋 簡直笑死人呀)
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:fa8590f593="H&H"]我既H會買 不過要攪掂其他野先再去買過部新機

其實我都識架 不過超水皮 (玩二粒星都勉強會贏咋 簡直笑死人呀)[/quote]
我都好水皮架~~~
約妳個H...一齊玩下先~~~ :mrgreen:

我買左喇 都幾好玩  有好多野都改左 但我覺得都幾難玩 可能我水皮喇~~~
有時間不如我地約個地點一齊玩0羅 :

[quote:63692fe627="BB"]我買左喇 都幾好玩  有好多野都改左 但我覺得都幾難玩 可能我水皮喇~~~
有時間不如我地約個地點一齊玩0羅 :[/quote]

Winning我啱呀不過Sony shop仲未有得賣又唔順路去黃金/好景買.你買左幾多$我諗住聽日出葵芳睇下. 搵日一定要出黎切磋下.

[quote:638d16a52c="bunnud"][quote:638d16a52c="BB"]我買左喇 都幾好玩  有好多野都改左 但我覺得都幾難玩 可能我水皮喇~~~

Winning我啱呀不過Sony shop仲未有得賣又唔順路去黃金/好景買.你買左幾多$我諗住聽日出葵芳睇下. 搵日一定要出黎切磋下.[/quote]
BB隨時隨地都得呀~~~
bunnud .... $25蚊~~~~ :em12:

[quote="bunnud"][quote:b16ed04a49="BB"]我諗住聽日出葵芳睇下[/quote]

葵芳乜有老翻買咩....邊度呀,
等我下次唔使返灣仔,或者出鴨記啦。
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote="dick&queenie"][quote:2e8f6b0fe1="bunnud"][quote:2e8f6b0fe1="BB"]我諗住聽日出葵芳睇下[/quote]

葵芳乜有老翻買咩....邊度呀,
等我下次唔使返灣仔,或者出鴨記啦。[/quote]

葵涌廣場2/F 扶手電梯附近( 不是大家樂那邊的扶手電梯)

[quote:931097187d="bunnud"][quote:931097187d="BB"]我買左喇 都幾好玩  有好多野都改左 但我覺得都幾難玩 可能我水皮喇~~~

Winning我啱呀不過Sony shop仲未有得賣又唔順路去黃金/好景買.你買左幾多$我諗住聽日出葵芳睇下. 搵日一定要出黎切磋下.[/quote]

我係旺角買$410 但之後係葵芳見到$400 :em01: 仲要有save送 :em06:

[quote:6edcc34c40="BB"]
我係旺角買$410 但之後係葵芳見到$400 :em01: 仲要有save送 :em06:[/quote]

你係邊間見到等我晏D去睇下先. 又可以拎番起封左塵的手制喇

我冇改機玩唔到$25蚊果D  :em01: