藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kyu
打印 上一主題 下一主題

My Home [複製鏈接]

所以o個晚我睇完 kyu 間屋即刻係度 post 話我好鍾意佢間屋

現場個感覺正過相呀  :em11:

Wa Wa Wa. Very Modern.  

[quote:e47eb0372c="Rambler Villager"]Wa Wa Wa. Very Modern.  [/quote]

有時間可以過來坐下 我現在家中.

好有style同簡約味道!

好正呀~

你間屋裝修得好鬼正請問你係唔係做 Design 架? :?:
我最鍾意你度玻璃門,好型~ ops:
請問你度玻璃不锈鋼門做左幾多錢呀?可否話比我知在那裡造嗎?
Thx :em11:

嘩~~~請 問你用左幾錢呀~~~
好正呀~~~~ :em04:
[```]

Re: 好正呀~

[quote:545d79a61f="KOHEI"] 你間屋裝修得好鬼正請問你係唔係做 Design 架? :?:
我最鍾意你度玻璃門,好型~ ops:
請問你度玻璃不锈鋼門做左幾多錢呀?可否話比我知在那裡造嗎?
Thx :em11:[/quote]

我唔係做Design 係做機電工程o架。

綠色玻璃耍HKD3700.00 光片耍HKD3500.00

係裝修師傅同玻璃工程工公一齊做.

今晚我在家 可以過來睇睇; 你家裝修唔錯 可以去參觀嗎?

我電話會PM給你聯絡.

KYN 間屋真係幾正o架!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:3527d304d0="alankle"]嘩~~~請 問你用左幾錢呀~~~
好正呀~~~~ :em04:[/quote]

我間屋裝修費如下:

電工+電制 HK18000.00
沙石牆+玄關雲石地台+廳窗台雲石 HK22000.00
木工+泥水+玻璃工程+地板+....... HK62000.00
改冷气 HK3000.00

合共: HKD105000.00

傢俬HK70000.00 包地台床和設計費
Sofa HK12500.00
床玉 HK12500.00

睇相已經覺得好靚 親身睇仲正  :em11:  :em11: