藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

你地番來了 [複製鏈接]

不如下次打波啦(e.g. 羽毛球)不過要zM適合場地來容納三十幾人

聽到你們咁開心.....我真係好想去...
好,我響度聲名...下次的話....I must Join.....
but I have 條件....
哈哈就是hales的女朋友都要出席,同埋沙加...及西門先生夫人都要來架....
另外... wicyh...都要帶埋你的另一半架....
一定勁happy...     :shock:

[quote:307251e764="dick&queenie"]聽到你們咁開心.....我真係好想去...
好,我響度聲名...下次的話....I must Join.....
but I have 條件....
哈哈就是hales的女朋友都要出席,同埋沙加...及西門先生夫人都要來架....
另外... wicyh...都要帶埋你的另一半架....
一定勁happy...     :shock:[/quote]

另一半?有冇好介紹 :em12:

昨晚攪得好鬼成功 氣氛真係唔錯丫 大家都唔捨得走 真係唔該晒一班幕後功臣 :em11:
希望下次會有更多gei朋友加入啦
遲下涼返D就去BBQ 正 :em19:

[quote:60394c7548="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:60394c7548="Billy&Christy"]我(christy)都岩岩返到啦 billy宜家仲坐緊車返去
你地最後幾點散場呀[/quote]
大約23:45...左右....^^
Lux......你唔預我呀...<<<<(火火)
你想... :em20:[/quote]
hehe.... 有火太又點會冇火火...
同埋...冇火火又點bbq呢...  :em11:

haha... 總之人人有份...個個開心

我都好想參加呀 :em04:  秋天時份真係可以bbq 喎 兩個多月有一次聚會幾好吖 不過可能辛苦左d攪手 到時我都出一分力幫手先 :em12:

都係嗰句~~~~~~~~真係恨死隔離  :em01:

[quote:85045a9808="AgnesSarah"]不如下次打波啦(e.g. 羽毛球)不過要zM適合場地來容納三十幾人[/quote]

打羽毛球我鐘意呀. 等我燃燒下D脂肪學Gigi咁Break & Burn.  :em13:

[quote:abf73f7621="bunnud"]
打羽毛球我鐘意呀. 等我燃燒下D脂肪學Gigi咁Break & Burn.  :em13:[/quote]
playing badminton (or other ball games) could be on bi-weekly or monthly basis
btw bunnud you need not keep fit ar......... :?:  :?:

[quote:175e697160="bikbark"][quote:175e697160="bunnud"]
打羽毛球我鐘意呀. 等我燃燒下D脂肪學Gigi咁Break & Burn.  :em13:[/quote]
playing badminton (or other ball games) could be on bi-weekly or monthly basis
btw bunnud you need not keep fit ar......... :?:  :?:[/quote]
hmm......... :em05:
<---need to keep fit......... :roll:

我個肚腩越來越礙眼喇要開始做下野喇我驚再遲D就一發不可收拾!!! 努力努力

不如我地每隔個禮拜六或日就去打一次波啦