藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Suzuki
打印 上一主題 下一主題

二座有邊個已經或準備入伙? [複製鏈接]

我地都係過左農曆七月先搬入去呀
我地就無乜所謂呀
為求阿爸阿媽安心咋

[quote:c82eea014c="Kiliyan"]我地星期日要入夏令會呀 所以唔夠時間用囉... 不過8月第二個禮拜就應該開始住架喇! 到時見面啦~ 都未見過你地~~~ 淨係知道大家都係平安福音堂咋~   [/quote]

好呀好呀!唔知你歡唔歡迎遲 d 我地兩公婆上黎參觀下呢?     
等 settle down 晒所有野之後,你有興趣都可以上來架,順便見下面麻! :mrgreen:
你就好啦去到夏令會,今年我有 d 原因去唔到,好唔開心呀, :em01: 唯有記望下年啦!
各位請多多指教! :o 終於有新屋住...哈哈 :em04:

[quote:269ae2eb3b="Simon&Michelle"]我地都係過左農曆七月先搬入去呀
我地就無乜所謂呀
為求阿爸阿媽安心咋[/quote]

嘩,咁咪要成九月中先搬得入黎? :!:
各位請多多指教! :o 終於有新屋住...哈哈 :em04:

[quote:2675a94fe4="Hello Kitty"]I'll move-in next wed (4/8). Is there anyone arrange on the same day ???[/quote]

I'm also move in on 4/8. Hope we will not 'fight for the lift'...hehe...
I\'m T2C...

我倆口子,響藍澄剛好兩個月了。
我比....八十分。
如果多些人入來住就更好!!
永遠愛著您 :em21: [/code]

Wilkins
I arrange it in the afternoon how about you ???

[quote:6a5dd71e64="Hello Kitty"]Wilkins
I arrange it in the afternoon how about you ???[/quote]

Thanks god! I move in in the morning.  :
I\'m T2C...

我會八月中之前入伙 ^^

呵呵 finally 今晚都o係度住啦開始 咁多位多多指教!  8)

我係T2 d, 巳入伙個多月 Ha Ha