藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: itsumo
打印 上一主題 下一主題

好驚...有無人知係咪真既??? [複製鏈接]

[quote:8b55ceffc2="bikbark"]其實唔駛咁勞氣 大家都係想問多d知多d
了解多d就自自然然會慢慢鍾意RC 至少會鍾意我o地班團結又可愛o既街坊

可以睇下:
http://rcrest.no-ip.com/viewtopic.php?t=160[/quote]

入面封信係咪真係send了出去la???????

其實我而家都好煩...............對呢d傳言都係半信半疑................

d首期我問亞媽借架...........如果比佢聽到呢d消息佢實好擔心....................

itsumo

首先同你講聲對唔住先因為我哋本身身為藍澄灣業主已經遭受很多人的批評但我們都團結起來一起面對因為我們都深愛我們未來的家-藍澄灣所以我們一聽到有自己的業主講這一件事時真的有點難過所以我們這裡的人一再聽到這一個問題都會不開心但你可以再看一看到入伙時真的不適合你才租出去也不遲你亦可以才這一段時間多上來這裡逛一逛你也能會發現很多藍澄灣的好處呀~~
:) 願每一天都能順心順意! :) :o 願霉運不要降臨在每一個人身上! :o Don\'t worry :cry: be happy :P

[quote:a68e6d92ff="Teresa&Fai"]其實我而家都好煩...............對呢d傳言都係半信半疑................

d首期我問亞媽借架...........如果比佢聽到呢d消息佢實好擔心....................[/quote]

Don't worry magazine always "produce" news rather than investigate the truth....

Especailly this adverse message is come from a magazine like to complain.. complain and complain....

So I ignore this message already. Everybody claim down just listen to a story law... don' take it serious.

You and me already bought RC most of us are below 40/F the hotel can somehow "help" us... haha...:>

:em02: Hi! 你好呀!無擔心你要知道肥佬黎唔妥D姓李架啦!份報導有部份己知道係不實既你慢慢睇下呢個討論區就會知道. :wink:

我由細係青衣(長青村)住到大...
日日望住藍澄灣 唔覺得有問題  
有問題我都唔會BUY LA...
你估我傻既咩...   :em07:

除了佢既外型比較LEUNG及跟酒店比較近之外
其餘我都好滿意... 所以大家唔使俾人D閑言閑語嚇倒   :em11:

哈哈... 其實我最不滿係我現在屋企的無敵大海景
俾藍澄灣及酒店完全蓋住...  :evil:

要跟每年一度既煙花及
由細陪到我大的海峽SAY BYE BYE LA...  :em02:

其實大家都買左藍澄灣 買之前都會好喜歡才買的 而且價錢真的比其他的樓盆較為平 我覺得就算嘈些都冇辦法. 不過講真 在香港市區住 邊一度唔會嘈 好多樓宇近馬路 樓對樓. 地方好既當然有 寧靜又可能望唔到對面屋 但.... 我就真的買唔起那些樓纙...
就好似我對面新起的樓盆 還未入伙的 但都係好清楚見到對面屋 你話死唔死.... 大家都係香港人 應該明白既 真的是一分錢 一分貨麻.  但諗真d 其實藍澄灣都算係我既dream house 架喇 :-)
藍澄藍澄我愛你

我都完全同意大B&W 的說法 藍澄灣唔覺得有問題.

依本人專業角度去睇.我己在工程界工作十多年 持有 工程的 Msc 及 BEng Degree; 曾在Dockyard工作 現做機電工程 嘈音或強光是不會影響的依現時的設計.
Flat B in Tower 3

信哂你地 我都唔担心  :

[quote:5bf77637ca="Engineer"]我都完全同意大B&W 的說法 藍澄灣唔覺得有問題.

依本人專業角度去睇.我己在工程界工作十多年 持有 工程的 Msc 及 BEng Degree; 曾在Dockyard工作 現做機電工程 嘈音或強光是不會影響的依現時的設計.[/quote]

有你地咁多人支持同鼓勵就算真係有問題 我地都會勇敢面對 (而且而家都係謠傳o者)