藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1550|回復: 0
打印 上一主題 下一主題

室內風水隔局 [複製鏈接]

hales
Moderator版面管理員

發表於: 星期一 六月 30 2003 9:29 pm    文章主題: 室內風水隔局     

--------------------------------------------------------------------------------

你地有冇話睇睇自己屋既坐向去隔房風水好唔好?
我睇返自己個單位(H室) 廚房門同廁所門相對人地話會夫妻不和..
而且個廚房灶頭同水龍頭又係相對犯桃花煞 又係會夫妻不和.....=.=
有冇人有聽話點搞好呢?

回頂端        

Simon&Michelle
中級板友

發表於: 星期一 六月 30 2003 9:36 pm    文章主題:      

--------------------------------------------------------------------------------

B室凶位係飯廳易惹爭吵
我都想知點化解呀

回頂端        

Saga
專業板友

發表於: 星期一 六月 30 2003 11:26 pm    文章主題:      

Simon&Michelle 寫到:
B室凶位係飯廳易惹爭吵
我都想知點化解呀

但 B 室財位同人緣位好喎 XD

回頂端        

中級板友

發表於: 星期二 七月 01 2003 12:14 am    文章主題:      

Saga 寫到:
B室凶位係飯廳易惹爭吵
我都想知點化解呀

但 B 室財位同人緣位好喎 XD

咁都唔想成日有爭吵嘛....

回頂端        

IWAT
中級板友

發表於: 星期二 七月 01 2003 12:22 am    文章主題:      

您地係邊搵到d資料ga...? 我都好想知"D"單位係點ga...

回頂端        

中級板友

發表於: 星期二 七月 01 2003 12:31 am    文章主題:      

IWAT 寫到:
您地係邊搵到d資料ga...? 我都好想知"D"單位係點ga...

http://hk.geocities.com/bikbark/

係我地其中一位業主bikbark提供架

回頂端        

Saga
專業板友

發表於: 星期二 七月 01 2003 12:44 am    文章主題:      

咁都唔想成日有爭吵嘛....

我想緊...食不言寢不語 食野時唔講野
快d 食完 過返客廳睇電視先傾計 人緣位 感情一定大進!

又或者 拎走去客廳坐住 sofa 睇住電視食 一樣咁好!
(我而家一同係咁 XD)

跟住 ... 大房做工作間 ...
財位 .... 掂!

細房先放大床 XD

但要拆牆整過兩間房...有錢先再整
訓覺係財位都唔錯丫
話唔定發夢出現六合彩數字 XD

回頂端        

IWAT
中級板友

發表於: 星期二 七月 01 2003 12:45 am    文章主題:      

Thanks....  

回頂端