藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Dela
打印 上一主題 下一主題

變相打尖 勁老土!!! [複製鏈接]

icic

我本身是住6座,搭88F非常方便。但係我就唔讚成總站設O?座,這對大部份居民都唔方便,要行咁遠至到總站。
我認為解決以上問題係將總站搬到3-5座,咁就無打尖事件啦!

我想大家已經忘記了 其實於開售的時候已經說明總站是在 T6.
所以T5 & T6 的售價比較高. 但不知道是什麼原因88G的站改了在T3徬?
我想這才是最不公平...

我想大家已經忘記了 其實於開售的時候已經說明總站是在 T6.
所以T5 & T6 的售價比較高. 但不知道是什麼原因88G的站改了在T3徬?
我想這才是最不公平...

[quote:d9c7e9e16e="napo"]我想大家已經忘記了 其實於開售的時候已經說明總站是在 T6.
我想這才是最不公平...[/quote]
我覺得T5 & T6 售價比較高唔係因為總站近在T6喎... :?

[quote:828ae9e6f6="Ray008"]我本身是住6座,搭88F非常方便。但係我就唔讚成總站設O?座,這對大部份居民都唔方便,要行咁遠至到總站。
我認為解決以上問題係將總站搬到3-5座,咁就無打尖事件啦![/quote]

讚成.... :em11:
因為由一座走去六座真係好...........遠呀

[quote:3aac749902="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:3aac749902="napo"]我想大家已經忘記了 其實於開售的時候已經說明總站是在 T6.
我想這才是最不公平...[/quote]
我覺得T5 & T6 售價比較高唔係因為總站近在T6喎... :?[/quote]

認同~ 認同~  :wink:

係因為 T6 係望海大單邊呢~ FLAT AHG 6-50 都有海景呢~  
見過鬼就唔怕黑啦~

如果冇一個指定位排隊就會好似爭的士咁成日會有打交&駡戰