藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: MAGICKWOK
打印 上一主題 下一主題

籃球隊 [複製鏈接]

預埋我呀

But where can we go to play basketball? Mei King?
:detective :detective :detective

有咁多人一齊玩打全場都夠lu
我又玩!!!

打全場好辛苦架喎....走餐死架
打下半場好啦...

葵芳有好多街場
如果要室內埸的話
係青衣...平D既有      楓樹窩體育館(無空調)
            貴小小既有 青衣新街市上面果個場(有空調)
我同D fd..好多時都會去葵芳打下街場..間唔中會book場打波...ka~~

我都有興趣。地點可以在附近的屋村球場都好呀。當然室內場就舒服D啦。
====================================================== Home : http://www.samleung.net E-mail : saml@teacher.com ======================================================

室內要錢錢 Bo''
不過如果係十幾人 book
都好平ka ja ^__^C

打藍球

不如我地搵人出去打下波

好唔好呀.~!!! :

敢牙.........
不如就星期日啦(8月1日)
時間....下午吧
地點....美景果個場(唔知比唔比外人打呢)
好嗎??
請回應

上午我會到,不如定一個時間吧。我提議早上九點時。
====================================================== Home : http://www.samleung.net E-mail : saml@teacher.com ======================================================