藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: nobc2050
打印 上一主題 下一主題

曾經吃/食很多食物入院醫院~在院內三餐,給少水少吃/食東西 [複製鏈接]

1。送院(入醫院)。2。醫生/醫師/社工:缺水/不足夠水/唔夠水。3。其他的兒女,長期照顧的人不給水/又唔俾水/又不合理水...8杯,3餐/2餐湯水..,廁所/小便6、7、8、次(試過一次無力/沒有力,之後沒事/無事,如常/平時一樣...)。4。無照顧/沒有照顧的兒女,2、3、5、10年見面一次。不認得/唔認得他們/佢地。5。說話不夠流暢/唔夠....大概可以數列/數出拜神位置...(約10。可以數出6,7個)...。6。行走幾步,無力/沒有氣力....。7。...。8。....轉護老院、老人院。(身體無/沒有問題...)***分析、意見***公開

堅持80歲每一天7,8杯水,小便6、7次。年青20歲多點9,10,11杯~(一次過1碗湯)送老人院/住護老院。

如果有互聯網,使用手機、電腦看到/睇到留言。
通知62210969,61361681,96529461...等等-
whatsapp,wechat,電話市民知道~公開(有Whatsapp對話,(圖片)截圖,影印,列印、樣貌/樣子...等等,交給/交俾,全城公司,部門...上訪,文件,收回---一模一樣做法。如果全城市民講/說很多、太多水,不可以/唔可以,失業/無工作,去死啦。兄弟姐妹,亞哥,家姐,親戚....朋友,有聯絡/聯繫)

1。學生、公司幫忙通知老人院、安老院職員,再叫職員通知長期照顧的兒女/同住,閉路電視,送回家/接回家。2。另外:不要/唔好聘請、戲弄照片、相片、電話的人***公開

網路/網上已經報警報案。可以代替前往警署報警報案拘捕/拉...拉唔到?200個標題、話題有參與...~

***_____*****有其他的國家,無/沒有去過,如果有互聯網/網路,使用手機/手提電話、電腦的功能。(可以跨國、跨區?看到/睇到留言板、討論區、論壇、Facebook 、upload.cc 、截圖、相片嗎?看到/睇到嗎?知道嗎?回應/留一個言!留說話!)