藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5343|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

廁所門 [複製鏈接]

大家有冇留意售樓說明內廁所門是用"百頁"的呢?上次上去中環"簡"地板時我有問過位小姐關於廁所門的問題...........但佢都答唔到我.................請問有冇人知而家仲係咪用"百頁"做廁所門呢???????

如果係可否有人形容o下對門係點o既呢~~~~~~~~~

下面個PART係百頁
我係隱形人  :em19:

我估都係!

佢地D人乜都唔知架啦

因所無window :|

其實都幾膽心,如果你有個朋友,拉肚子,走入你廁所痾屎。臭味傳出來成班朋友響度,
你話,大家幾咁無奈,都唔知差唔差佢好。
到時佢出來,成班人笑佢:mary...你痾屎好臭呀~~~~冇關門咩????
唔知佢慘定我慘。
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:825dca73ee="dick&queenie"]其實都幾膽心,如果你有個朋友,拉肚子,走入你廁所痾屎。臭味傳出來成班朋友響度,
你話,大家幾咁無奈,都唔知差唔差佢好。
到時佢出來,成班人笑佢:mary...你痾屎好臭呀~~~~冇關門咩????
唔知佢慘定我慘。[/quote]

:em17:  :em17:  :em17:
唔好成日唸埋D負面野啦! 你可以到時裝修叫師傅整度活門咪得囉!

[quote="
唔好成日唸埋D負面野啦! ![/quote]

wicyh.....我聽到你咁講,我真係好開心呀..... :em01:  :em01:  :em01:
這句說話終於出自你口中....我太感動了.... :em14:  :em14:  :em14:

[quote:b462eb1301="dick&queenie"][quote="
唔好成日唸埋D負面野啦! ![/quote]

wicyh.....我聽到你咁講,我真係好開心呀..... :em01:  :em01:  :em01:
這句說話終於出自你口中....我太感動了.... :em14:  :em14:  :em14:[/quote]

唔駛咁講野呀嘛! 算啦! 人都化...

wicyh....最近李議員那邊有咩消息
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:38a44219d4="dick&queenie"]wicyh....最近李議員那邊有咩消息[/quote]

無喎! 係咪8/9傾埋?