藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: PAUL NG
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣接駁巴士 [複製鏈接]

[quote:e762c67de6="Agnes&Henry"]青衣城最最最重要....^^

中環唔太重要...反正又唔係唔駛錢....青衣兩三個站就到中環......
返工放工往來中環.... 要係搭地鐵最穩陣....[/quote]

總之越多 shuttle bus 就越好~ 租值都會高 d 樓價自然硬正 d~
唔制呀~ 我要呀~~~  :em01:
見過鬼就唔怕黑啦~

多無用嫁...傻豬...自己管理費d錢黎嫁...最緊要密同有實際需要.....長發? 咁多車ge?幾好喎...距離rc好遠嫁.... btw 234m係就麗城去荃灣地鐵的循環線黎嫁喎......你唔好呃我喎... 哈哈...
好 我地一於爭取長發有落..... ^^
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

我又要....
係rc去中環 我都係覺得bus會好d 一出南橋就好快到西隧 如果係shuttle bus仲一定有得坐。
地鐵又要行上行落 又迫人 仲要係香港站轉車..... 節奏太緊迫了 :em03:  :em03:  :em03:
2座A - original \"M&J\"

[quote:4778c7a0eb="Agnes&Henry"]多無用嫁...傻豬...自己管理費d錢黎嫁...最緊要密同有實際需要.....長發? 咁多車ge?幾好喎...距離rc好遠嫁.... btw 234m係就麗城去荃灣地鐵的循環線黎嫁喎......你唔好呃我喎... 哈哈...
好 我地一於爭取長發有落..... ^^[/quote]

傻豬??  ops:
見過鬼就唔怕黑啦~

係中環返工 去到香港站都重要轉車??

如果你係係island line返工 去要中環你都係要轉車ga...?? 中環朝早好塞好塞車....除非係西隧出口信德落....否則........
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:1d56f46507="Agnes&Henry"]多無用嫁...傻豬...自己管理費d錢黎嫁...最緊要密同有實際需要.....長發? 咁多車ge?幾好喎...距離rc好遠嫁.... btw 234m係就麗城去荃灣地鐵的循環線黎嫁喎......你唔好呃我喎... 哈哈...
好 我地一於爭取長發有落..... ^^[/quote]

sorry 打錯了,應該是243m。長發真係好多車的,簡直是一個hub。在青衣城步行約5分鐘,灝景灣旁邊。
我們一定要爭取行經呀。
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

係呀..傻豬呀.....唔駛面紅下化...........^^

[quote:395e74f1fe="Agnes&Henry"]係呀..傻豬呀.....唔駛面紅下化...........^^[/quote]

...........................  !!
見過鬼就唔怕黑啦~

咁去到青衣城係咪即係去到長發呀..??

[quote:7b3e088ee5="Agnes&Henry"]咁去到青衣城係咪即係去到長發呀..??[/quote]

唔同o架~
柏麗灣 d 業主都嘈o緊 因為夜晚 d 通宵巴士只係會去長發 咁 d 業主落車之後又要行一大段又靜又黑o既路~ 唔方便囉~ 應該夜晚o既時候可以o係長發接一接客就最好不過喇~
見過鬼就唔怕黑啦~