藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 8921|回復: 32
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣接駁巴士 [複製鏈接]

去中環雖然有西隧948號巴士 但該線只係有限度服務 只在平日及上午最後一班車為八時十五分 而地鐵雖快但時不時壞一壤到時妳/你時對眼就 :em03:

始終我覺得往主要地區的接駁巴士至為重要 希望發展商快D公佈 如果愈多線開成 我地業主的樓價就可以愈保值!!!

六座

我都想快D知!

我最concern tst 因為要轉好多次車.....

中環同金鐘要好快可以到ma........
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:3bbb177efb="Agnes&Henry"]我最concern tst 因為要轉好多次車.....

中環同金鐘要好快可以到ma........[/quote]

我買藍澄有好大原因係佢有多條 shuttle bus~
去 tst  金鐘 & 中環最正~ 一定要爭取得到~ 如果唔係.... 我唔要喇~
見過鬼就唔怕黑啦~

唔俾我.. 同佢死過 .
爭到底.............
:D :D :D

[quote:f2f640b16e="daniel_Q"]唔俾我.. 同佢死過 .
爭到底.............[/quote]

:em13:
冇 shuttle bus 去旅遊區~ 點算係酒店式服務~
一定要爭取到底~~~~~  :evil:
見過鬼就唔怕黑啦~

哎呀 佢一早講到明唔guarantee.... 佢有申請 不過運輸處唔批佢都冇計....我寧願佢主力一兩條大線好過.....唔係fully utilized 個d線就waste ma.............
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

條條都仲要喎~
見過鬼就唔怕黑啦~

青衣城最最最重要....^^

中環唔太重要...反正又唔係唔駛錢....青衣兩三個站就到中環......
返工放工往來中環.... 要係搭地鐵最穩陣....

我話如果可在長發巴士總站上落都好重要,因此大站可坐很多車如42c到藍田,49x到沙田,41a到尖東,43 243m e32 到荃灣及機場等。四通八達。
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)