藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: nobc2050
打印 上一主題 下一主題

極嚴重:盈健醫務中心集團出錯,小事?找其他醫生,意見不同/唔同 [複製鏈接]

無/沒有錄影、錄音(免費贈送一個連續24小時錄音器、錄影器給我、微型(可以放大200分貝)和電費、就可以,不是我的責任?)。有人說/講配合他們/佢地。

可能是說(講)討論區、論壇、facebook、line、Twitter的事情。(有互聯網、網絡、youtube.com、email、upload.cc...等等等等,互通消息嗎?因為不相信/唔相信有互聯網、網絡internet....跨國、跨區,電腦、手提電話,互通消息,可以看到/睇到!)。--公開

下午,應該是羅.............??

叫配合。不合/唔會配合。社會福利署。姓蘇。容。徐。趙。....串通。合謀。

免疫系統。又說/又講每一個人不同(每一個人唔同)。
1。年青人、成年人、老年人如果發現、出現這個情況,輕度、中度、嚴重。(還是害人?)
2。應該不是一、兩天生活、飲食不正常(唔正常)。
3。是一、二、三、四...個月生活、飲食不正常(唔正常)。
4。完全沒有/無瘡...,突然再生長,留意飲食、時間!
5。患者的親戚、朋友...可以給點意見!嚴重性--公開