藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1884|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

昨天.... [複製鏈接]

昨天....同火太落灣仔睇傢俬...見到間叫 Colour Living o既家具店...
間野有三層高...好多不同種類o既家具用品...Kitchen & bath product...
都幾靚...但又係幾貴果隻.... :em16:

你們點解唔JOIN恒昌個PLAN呀????????

你地呢期有冇再去過中環個示範單位睇呀...........多左個683呎家俬示範單位.....入面D 隔局都唔係好差..........都幾OK..............

[quote:8b75f92f97="Teresa&Fai"]你們點解唔JOIN恒昌個PLAN呀????????

你地呢期有冇再去過中環個示範單位睇呀...........多左個683呎家俬示範單位.....入面D 隔局都唔係好差..........都幾OK..............[/quote]
其實我已經JOIN左恒昌個PLAN...
只不過想出去睇下其他傢俬店.. :em12:

有無人要"恒晶"傢俬 ???