藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Andrew Jessica
打印 上一主題 下一主題

有冇裝修好介紹...平靚正o個d [複製鏈接]

[quote:135dac214e="KS"]房:油壓床 曲尺衣櫃 妝枱
廳:半腰鞋櫃 高身廳櫃
      tv地櫃

約$19000(木皮)

公司工場有iso 9002[/quote]

都好抵喎 :em11:
都然每件都要睇呎吋啦價錢每呎計架!

iso 9002...冇意思架唔係consider因素喎

[quote:2722bd47ea="KS"]房:油壓床 曲尺衣櫃 妝枱
      tv地櫃

約$19000(木皮)

公司工場有iso 9002[/quote]

好抵喎

個櫃到頂架.....
因為我細佬做過我先搵佢地.....

[quote="KS"]
房:油壓床 曲尺衣櫃 妝枱
      tv地櫃

$19000(木皮)

更正:
無TV地櫃.係窗台2呎 1/2 坐墊先對
唔好意思....

KS

我地係想好簡單咁攪下天花同牆 同攪假天花 傢俬就唔使住 好可大家覺得自己既師傅好都可以pm我地呀 我地唔趕呀 因為間屋佢地都未攪好 thanks a lot
:em21: 我地係一家人呀

[quote:0a535e388c="diedsee"][quote:0a535e388c="KS"][quote:0a535e388c="Sweetcouple"][quote:0a535e388c="KS"]如果你唔趕
我的師傅也不錯很細心....
不過仲有20日工左右

KS[/quote]

如果你唔介意,可唔可以都pm你師傅d資料比我呢?besides, 你d傢俬係唔係都上門造呢?希望你可以比drecommendations 我啦!唔該哂! :em14:  :em14:  :em14:[/quote]

只係順裝修d傢私係另一間訂我細佬之前做過...

ks[/quote]

請問那裡訂傢俬?收費及手工如何???[/quote]

sweet couple
我單位仲有2-3星期完工如果你仲要師傅資料可以留言於此
我在pm俾你

ks

我親戚都做得幾好架
起碼信得過及有品質保證唔駛好似執漏甘
好有交"帶"