藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2263|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

DC... [複製鏈接]

budget 2XXX-3500... 有冇好介紹?

最好就用cf...因我已經有好多cf係手.

Canon A80 400 pixals CF
water : <$2300

"我是誰"  Thanks...

how about the S500 and S60?

因為boss比錢買 所以要買d同佢個assistant話既budget差不多價錢既貨.  我問左百老x 佢話賣36xx (如果唔要佢送個張cf).

你知唔知兩部機邊部會好d?  

有冇人用過/用緊?  有咩評語呀?

Re: DC...

[quote:d9d36b9547="manhk167"]budget 2XXX-3500... 有冇好介紹?

最好就用cf...因我已經有好多cf係手.[/quote]

只得佳能Canon還用CompactFlash 好多中價機都用SD MS XD. BOSS買 是但得啦 不用Research嘅. PowerShot S60啦 5.0 MegaPixel. 3x Optical Zoom. Canon Lens. 算細部又用CF.

但係係比我d兄弟出街用...

Canon IXUS 500 比較大路. 但我想S60拍得靚的. 我自己用Casio Exilim Z4覺得Quality不及Canon 因為始終做開相機嘅廠好啲. Sony Panasonic賣樣嘅 你睇他們用別人的鏡頭就知啦.

最後老細個assistant話鍾意sony ... 所以買左部p100...

連memory及電... 成4千幾...

多謝大家意見.