藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3694|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

外牆顏色問題 [複製鏈接]

有無人知第日外牆顏色係唔係好似而家0禁紅紅綠綠?
間酒店全座都係蝦玉色 有d似公屋0個d中轉房屋................... :em05:

Re: 外牆顏色問題

[quote:c9876236bc="Tomato"]有無人知第日外牆顏色係唔係好似而家0禁紅紅綠綠?
間酒店全座都係蝦玉色 有d似公屋0個d中轉房屋................... :em05:[/quote]

應該而家你見到點就係點了。可能藍澄有很多公屋客,ck想比我們一個中轉點,等我地有d錢再買半山區。 :em03: (說笑吧)
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

雖然我唔知中轉屋係咩色 但 rc 隻色都 ok 吖!
不過都要睇吓佢全相至可以作結論 :|

唔係呀,幾好......
而家奧運些新樓都是這隻 color
永遠愛著您 :em21: [/code]

唔錯丫
我係隱形人  :em19:

睇完eddy 最新的相就真係覺得間酒店d色同我地d building d 色格格不入...................

[quote:49b5486f1e="Teresa&Fai"]睇完eddy 最新的相就真係覺得間酒店d色同我地d building d 色格格不入...................[/quote]

可能加了花花草草同燈飾,可能會好看些。
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:949d6d50c8="Teresa&Fai"]睇完eddy 最新的相就真係覺得間酒店d色同我地d building d 色格格不入...................[/quote]

WHY? 大家都係同色
我係隱形人  :em19:

[quote:667f12edfe="wychan"][quote:667f12edfe="Teresa&Fai"]睇完eddy 最新的相就真係覺得間酒店d色同我地d building d 色格格不入...................[/quote]

可能加了花花草草同燈飾,可能會好看些。[/quote]係呀!

[quote:9f5b2bf87b="wicyh"][quote:9f5b2bf87b="Teresa&Fai"]睇完eddy 最新的相就真係覺得間酒店d色同我地d building d 色格格不入...................[/quote]

WHY? 大家都係同色[/quote]

佢好"齋"呀~~~~~~~~一d生氣都冇...................