藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ho and Serene
打印 上一主題 下一主題

會所問題 [複製鏈接]

[quote:7d4d951850="Teresa&Fai"]o個大陸會所係要另外加錢先有o架............ 個廣告話每日只需比100蚊 (記住係每日).........圍起一個月成3000蚊............而且都唔知係咪段年計..............小心!小心!!!!! :?:  :em04:[/quote]

唔會續日計呢~ 每日 100 一個月咪 3000幾?~ 供一層都得啦~
應該係去先比~ 唔去唔使比~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:964023f8d7="Teresa&Fai"]o個大陸會所係要另外加錢先有o架............ 個廣告話每日只需比100蚊 (記住係每日).........圍起一個月成3000蚊............而且都唔知係咪段年計..............小心!小心!!!!! :?:  :em04:[/quote]

你當去camp先岩啦.... 去先租個屋同會所.... 唔去唔駛錢啦..... 得閒約埋一班friends 去happy 下lor....... :em04:
2座A - original \"M&J\"

$100/日 超抵!
不過唔知排到幾時!
我係隱形人  :em19:

如果有可能請到假可以係平日去 相信唔會book唔到卦.....
2座A - original \"M&J\"

[quote:ba11e56f41="wicyh"]$100/日 超抵!
不過唔知排到幾時![/quote]

一定易過租車~
我都想平日去~ 坐車 過關都唔會咁多人~ 大時大節就唔好攪喇~
去到玩乜都要排隊咪搵自己笨?~ :em18:
見過鬼就唔怕黑啦~

Re: 會所設施

[quote:57d7902602="Teresa&Fai"]好似D設施將來係同酒店D住客係共用的..............球類場地需要地方比較多......而且又好難同酒店D 住客共同享用...........所以咪冇羅.........但係200米泳池都夠晒............[/quote]
突然諗到 最易最易整到既球類活動就係張一個練武/舞室改成為..........
乒乓球室... :em12:

[quote:b91f8b4d1c="hales"]突然諗到 最易最易整到既球類活動就係張一個練武/舞室改成為..........乒乓球室... :em12:[/quote]

乒乓球好丫 我都好耐無玩過 lu

正確 d 黎講 係好耐無運動 所以...................... 好肥  

[quote:db45d2b438="Ice"][quote:db45d2b438="hales"]突然諗到 最易最易整到既球類活動就係張一個練武/舞室改成為..........乒乓球室... :em12:[/quote]

正確 d 黎講 係好耐無運動 所以...................... 好肥  [/quote]

咁你得閒咪係個幸福摩天輪度跑下圈o羅(我講隻鼠仔)

其實如果我地真係成立左業主立案發團後可唔可以同發展商爭取更改用途呢????

[quote:21341bbe03="Teresa&Fai"][quote:21341bbe03="Ice"][quote:21341bbe03="hales"]突然諗到 最易最易整到既球類活動就係張一個練武/舞室改成為..........乒乓球室... :em12:[/quote]

正確 d 黎講 係好耐無運動 所以...................... 好肥  [/quote]

咁你得閒咪係個幸福摩天輪度跑下圈o羅(我講隻鼠仔)

其實如果我地真係成立左業主立案發團後可唔可以同發展商爭取更改用途呢???? [/quote]

我有個問題!
其實服務式住宅可唔可以成立左業主立案發團? 定係有一定數目業主就ok呢? 有冇人知 :?:  :?:  :?:

[quote:1c971e13b4="Teresa&Fai"]咁你得閒咪係個幸福摩天輪度跑下圈o羅(我講隻鼠仔)

其實如果我地真係成立左業主立案發團後可唔可以同發展商爭取更改用途呢???? [/quote]

要囉 都真係要跑下圈  :em06: