藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ho and Serene
打印 上一主題 下一主題

會所問題 [複製鏈接]

我諗都係冇得改多 因為你難保有d買家真係為左舞/武館而買藍澄灣 雖然機會微乎其微 但只要有一個業主認為唔想改動 我地都唔可以剝削佢既權利。 :roll:
2座A - original \"M&J\"

會所設施

好似D設施將來係同酒店D住客係共用的..............球類場地需要地方比較多......而且又好難同酒店D 住客共同享用...........所以咪冇羅.........但係200米泳池都夠晒............

講真,佢地個會所真係多舊魚。要埋些野都唔o岩年青人的。
跟本就是酒店設施,只不個開放比我地入去玩玩而已。所以我都沒有抱好大期望。
拿~~~開檯就hales.度,卡拉ok就去sega度,開p 就去西門度。打機就緊係去我度啦~~~
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:1e966fd035="dick&queenie"]講真,佢地個會所真係多舊魚。要埋些野都唔o岩年青人的。
跟本就是酒店設施,只不個開放比我地入去玩玩而已。所以我都沒有抱好大期望。
拿~~~開檯就hales.度,卡拉ok就去sega度,開p 就去西門度。打機就緊係去我度啦~~~[/quote]

唔好唔記得佢仲有兩個會所係大陸  :em12:  :em12:  :em12:
我係隱形人  :em19:

講真,有冇人去呀......。去咪又要住佢地酒店。
這些桌頭野,西氣.....。
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:752a83d552="dick&queenie"]講真,有冇人去呀......。去咪又要住佢地酒店。
這些桌頭野,西氣.....。[/quote]

我會去 ga~ 有時得一兩日假 又唔想留o係香港 去o個度靜o下都幾好 gar~
如果你地一齊去玩番一兩日就更加好啦~  :
見過鬼就唔怕黑啦~

我都會架

[quote:4fd4bcc0a0="dracula"][quote:4fd4bcc0a0="dick&queenie"]講真,有冇人去呀......。去咪又要住佢地酒店。
這些桌頭野,西氣.....。[/quote]

我會去 ga~ 有時得一兩日假 又唔想留o係香港 去o個度靜o下都幾好 gar~
如果你地一齊去玩番一兩日就更加好啦~  :[/quote]
dracula 預我兩位.... :mrgreen:

o個大陸會所係要另外加錢先有o架............ 個廣告話每日只需比100蚊 (記住係每日).........圍起一個月成3000蚊............而且都唔知係咪段年計..............小心!小心!!!!! :?:  :em04:

去先至$100/日 呀!