藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2230|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

SE K700i [複製鏈接]

邊部最正呢? 其實兩部都各有長處. K700i就外形大路 Nokia 7610就軟體強大. 但我兩部都唔要 我揀Sharp GX-32 因為可以天天對着覩女model.  :em04:

SE K700i $3600
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

講笑 :mrgreen: 其實係因為GX-32是摺機.

Nokia 7610 $4380
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我會選k700i
因覺得nokia個款怪怪的,似之前部3G拉長版
另..之前玩過p800同p900...
我想sonyericsson不錯的...
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:a6a860a164="dick&queenie"]我會選k700i
因覺得nokia個款怪怪的,似之前部3G拉長版
另..之前玩過p800同p900...
我想sonyericsson不錯的...[/quote]

我會等 SE S700,會又型又多功能,不過而家用住Nokia 7610 先啦!

[quote:36113f1286="Jeffrey & Shirley"]我會等SE S700,會又型又多功能,不過而家用住Nokia 7610 先啦![/quote]

我估SE S700勁唔過你部7610好多 因為你部機用Symbian OS 成部掌上電腦. 反而SE部P900後繼機可能更正.

可惜我們不會有機會使用世界上最正最勁的手機 除非你是日本人啦. 而家我們"新出"的手機係日本好普通架.  :em01:

[quote:d510ae389f="Rambler Villager"][quote:d510ae389f="Jeffrey & Shirley"]我會等SE S700,會又型又多功能,不過而家用住Nokia 7610 先啦![/quote]

我估SE S700勁唔過你部7610好多 因為你部機用Symbian OS 成部掌上電腦. 反而SE部P900後繼機可能更正.

可惜我們不會有機會使用世界上最正最勁的手機 除非你是日本人啦. 而家我們"新出"的手機係日本好普通架.  :em01:[/quote]

正因為日本已經去到二百萬像鏡頭o既手機,對嗎?因為上次去日本已見過及迷戀上了。可惜吾可以買番香港用啦! :em01: