藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 我是誰
打印 上一主題 下一主題

致和黃投訴信第二次簽名會(六月十二日下午二時至四時) [複製鏈接]

>>在L2執漏部派傳單一定係最齊人的地方 可以試試

我地開始有D似練法輪功D人派傳單咁 :em03:

可以一試 :em12:

今日終於成功派左20封信去5座低層某幾個單位真係好"鬼鼠"

如果有d業主收到而你又知道的話可以將信放去比另一個單位信箱幫助promote比其他業主知道有呢個網業都好呀

我覺得可能好多老人家都唔知道有rc呢個網站

[quote:ea12d12eef="june & Fai"]今日終於成功派左20封信去5座低層某幾個單位真係好"鬼鼠"

如果有d業主收到而你又知道的話可以將信放去比另一個單位信箱幫助promote比其他業主知道有呢個網業都好呀

我覺得可能好多老人家都唔知道有rc呢個網站[/quote]

也和你一樣在第1座派了些高層信箱 但給'食蕉'制止了. 真希望大家守望相助
令藍澄有好的未來.

提議組成業主立案法團

:em10: 如果組成業主立案法就可對和黃增加更大的壓力,到時派傳單便可以名正言順,搞活動又可得到資助何樂而不為呢?

但系而守家只可以忍忍忍!! 又要去廁所喇  :em15:

藍澄灣業主會議 - 與和記黃埔地產有限公司商討 (六月十九日星期六)
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=3412