藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 我是誰
打印 上一主題 下一主題

致和黃投訴信第二次簽名會(六月十二日下午二時至四時) [複製鏈接]

Re: 致和黃投訴信第二次簽名會(六月十二日下午二時至四時)

[quote:a83e892f83="我是誰"]

1.2. 廁所門個窿太闊 ,物料設計不適合作為廁所門
[/quote]

1.2. 廁所門風間位太闊 ,物料設計不適合作為廁所門

咁會唔會文雅些?! :wink:

簽名 簽名 簽名 支持! 支持! 支持!
還公道於民! 和黃不負責任!!! :evil:

一定到 :mrgreen:

sure will go due to lose the 1st chance Thanks!

首先多謝YY業主今日幫忙列印了300份名會傳單及分派到Tower 5信箱,但不幸地她的行動失敗了(被發現),我在晚上九時許在Tower 3分派了20-30份後亦給管理員發現!唯一可以慶幸的是我們的管理員沒有'蛇王' :?

明天一定到!

有個好提議不如係葵芳小巴站派傳單甘咪唔會比人發現!

唔使客氣 大家都應該出力的!!!
不過真係好難落手 因為個管理員哥哥一定鎮守住 好難避過佢.
好似今日下晏六點左右 我想派落每個信箱 我只係放左幾張 佢就即刻阻止我 我就反駁佢-----

禁點解我成日收到d廣告丫?
佢就話 係出面寄入黎.
我即刻拎出我信箱果本屈臣氐廣告書 問佢呢本咩黎架?
佢就話: 長江和黃屬下既就無問題.

你地話係咪激死丫.......!!!

無辦法啦 雖然我同我是誰今日派得好少 希望大家睇到呢個訊息 聽日多多支持啦......... :em14:

Tomorrow I will try my best  to distribute letter to Tower 5

在L2執漏部派傳單一定係最齊人的地方 可以試試

支持...
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

大家知唔知大陸邊度有燈飾賣?

... :wink:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)