藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Stephen@RC
打印 上一主題 下一主題

恆昌plasma櫃 [複製鏈接]

[quote:bc6f34c447="ivantat816"][quote:bc6f34c447="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:bc6f34c447="ivantat816"][quote:bc6f34c447="Mr. & Mrs. FireFire"]裝左之後滿唔滿意呀.... [/quote]
麻麻地啦~設計還可以但係手工真係差到庳~又裂又崩 :em06:[/quote]
OH...........咁有冇睇住佢做... :shock:[/quote]
有呀~不過佢話如果有問題搵返恆昌喎~你裝左未呀?[/quote]
仲未呀... :|

[quote:2b864e20b4="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:2b864e20b4="ivantat816"][quote:2b864e20b4="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:2b864e20b4="ivantat816"][quote:2b864e20b4="Mr. & Mrs. FireFire"]裝左之後滿唔滿意呀.... [/quote]
麻麻地啦~設計還可以但係手工真係差到庳~又裂又崩 :em06:[/quote]
OH...........咁有冇睇住佢做... :shock:[/quote]
有呀~不過佢話如果有問題搵返恆昌喎~你裝左未呀?[/quote]
仲未呀... :|[/quote]

呀火..........你地好快d去排住隊先.........我地間屋而家油緊油.........過多2個星期就攪掂...........我走去通知恒昌..........o個位小姐話而家開始同我排.........到左我話可以入傢俬o個日就會將所有"現盛"傢俬放入去.........但個間房櫃佢話要預個"拎"月先輪到我.................

你快d去恒昌個office通知佢地...........如果唔係真係有排.............

[quote:a8d43a858d="Teresa&Fai"]

呀火..........你地好快d去排住隊先.........我地間屋而家油緊油.........過多2個星期就攪掂...........我走去通知恒昌..........o個位小姐話而家開始同我排.........到左我話可以入傢俬o個日就會將所有"現盛"傢俬放入去.........但個間房櫃佢話要預個"拎"月先輪到我.................

你快d去恒昌個office通知佢地...........如果唔係真係有排.............[/quote]

thx ~~~ 我排緊隊啦..........

我好唔滿意個恒昌 佢俾我地d貨係庶渣板
手工又差 d板又爛又盛....... 又化學!!!

我想問大家會投訴佢嗎?? 我想唔要d野 同埋唔俾尾數!!!
佢太衰!!!
:evil:  :twisted:

[quote:ae26dbb56b="piglet"]我好唔滿意個恒昌 佢俾我地d貨係庶渣板
手工又差 d板又爛又盛....... 又化學!!!

我想問大家會投訴佢嗎?? 我想唔要d野 同埋唔俾尾數!!!
佢太衰!!!
:evil:  :twisted:[/quote]

我而家成屋都係凳同燈.............其他一件木傢俬都未收到..................所以唔知手工係點......................但我買時已將個package 價加埋上會la................

Stephen
請問你等左幾耐先有個櫃?? (我知你等左好耐 :wink: )
我下個禮拜6就夠60日喇......追左好多次 上個禮拜話"試0下17、18號"好唔好??
今日去問 又話未知 仲要打上大陸問............好痛苦呀!!!!

[quote:312376761a="Sharan"]噤你知唔知有冇人已經試過掛部Plasma上去呀?我之前問過自己造傢俬的公司,佢話用背板係唔夠力去承受部電視,一家要坐或上牆。[/quote]

華仁會個師傅都話托(因為d制係機底 所以要托住黎插線)得多會唔夠力

大家有冇其他方法補救

[quote:726be93a5b="Tomato"]Stephen
請問你等左幾耐先有個櫃?? (我知你等左好耐 :wink: )
我下個禮拜6就夠60日喇......追左好多次 上個禮拜話"試0下17、18號"好唔好??
今日去問 又話未知 仲要打上大陸問............好痛苦呀!!!![/quote]

Tomato
我個櫃等左1.5月. 所有野等左2個月

[quote:d9602a4535="Stephen@RC"][quote:d9602a4535="Tomato"]Stephen
今日去問 又話未知 仲要打上大陸問............好痛苦呀!!!![/quote]

Tomato
我個櫃等左1.5月. 所有野等左2個月[/quote]

唔該晒