藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 10159|回復: 38
打印 上一主題 下一主題

恆昌plasma櫃 [複製鏈接]

for fun
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

more
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我隻櫃都係咁既款黎架~不過係白色黎

裝左之後滿唔滿意呀....

[quote:cbd3716b98="Mr. & Mrs. FireFire"]裝左之後滿唔滿意呀.... [/quote]

我覺得都ok gei  :

噤你知唔知有冇人已經試過掛部Plasma上去呀?我之前問過自己造傢俬的公司,佢話用背板係唔夠力去承受部電視,一家要坐或上牆。
:em02:

[quote:785f79af31="Sharan"]噤你知唔知有冇人已經試過掛部Plasma上去呀?我之前問過自己造傢俬的公司,佢話用背板係唔夠力去承受部電視,一家要坐或上牆。[/quote]

haha . of course i havent yet tried since i havent moved in .
i think the case is just like they placed 42' plasma in demo room before ...
i will buy 32' only and i think the 櫃 can support .

[quote:d35d01d493="Mr. & Mrs. FireFire"]裝左之後滿唔滿意呀.... [/quote]
麻麻地啦~設計還可以但係手工真係差到庳~又裂又崩 :em06:

[quote:a2ecc82650="ivantat816"][quote:a2ecc82650="Mr. & Mrs. FireFire"]裝左之後滿唔滿意呀.... [/quote]
麻麻地啦~設計還可以但係手工真係差到庳~又裂又崩 :em06:[/quote]
OH...........咁有冇睇住佢做... :shock:

[quote:6dba22c48c="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:6dba22c48c="ivantat816"][quote:6dba22c48c="Mr. & Mrs. FireFire"]裝左之後滿唔滿意呀.... [/quote]
麻麻地啦~設計還可以但係手工真係差到庳~又裂又崩 :em06:[/quote]
OH...........咁有冇睇住佢做... :shock:[/quote]
有呀~不過佢話如果有問題搵返恆昌喎~你裝左未呀?