藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3759|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

好似搬左入地盤住咁 [複製鏈接]

自從入左去住之後,
出入好唔方便,地方污joe到咩咁,工人出出入入。
部電梯成日有泥沙。四周圍唔係鑽野就仆野,李老闆你話。
邊有屋苑咁架?收樓就要住人啦!!而家先去整咁~~~污煙帳氣。
永遠愛著您 :em21: [/code]

咁又唔怪得亞李老闆..........因為好多街坊都要裝修...........忍一忍吧!!!!!!!!

我番一番去整野都忍受唔到d噪音.....

如果交樓質量鬲 執漏快 (兩星期完成 而不是六星期的話) 大家可以提早裝修 情況會比現在好好多.

都係李老闆啦....

因為大家都是賣樓花 所以一定同時收樓.
加上用了近兩個月fix defect 所以.....
至少要到八月才會好些.
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

[quote:e5409b2444="stephenyeong"]因為大家都是賣樓花 所以一定同時收樓.
加上用了近兩個月fix defect 所以.....
至少要到八月才會好些.[/quote]
咁我都係順延搬入RC ge日字lu..............
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

hope it will better very soon!

忍吓啦 李老闆吖 :em13:

但係我為左慳番舊居的租,我都係咁搬入法住,但係都可以接受啦。
====================================================== Home : http://www.samleung.net E-mail : saml@teacher.com ======================================================