藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: diedsee
打印 上一主題 下一主題

一座睇樓團 [複製鏈接]

[quote:3b7143534f="VIC&CORA"][quote:3b7143534f="atrick & Cherry"][quote:3b7143534f="YY & KC"]好丫 我地響應呀 如果到時人數不太多 我地仲可以輪流去大家屋企打下邊爐 煮下飯等.....聯誼下啦.......[/quote]

正 就你做攪手啦 我地第1個支持!! :em11:[/quote]

DEAR PATRICK & CHERRY如果多人不如麻煩你"金伯爵" 再攪多次 食完飯然後再週圍HOUSE WARMING[/quote]

又係喎 橫典次次去聚會都識唔洒d 人 不如集中一些 先認識一座鄰居

i want to join too `!

咁不如約7月4日飲中午茶吖 食完可以周圍睇吓
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

oh.........我要做胖娘wor
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:62091011ca="atrick & Cherry"]咁不如約7月4日飲中午茶吖 食完可以周圍睇吓 [/quote]

好呀! 飲茶我贊成 但參觀屋...............我住緊天僑底一樣幾個紅白藍及一隻狗 是關垣昌佢 :em01: 唉 :em06:

我有興趣參加,confirm 日期時間未呀?

我都系重裝修緊 不如遲1至2星期後先攪啦 大家話好唔好?
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

我可唔可以join 吖?
明天會更好

[quote:9930c97328="LO LO"]我可唔可以join 吖?[/quote]
當然可以啦
不如改7月尾好唔好?
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

七月尾非常好,因為一切都應該settle 好晒,到時一定有間靚靚屋給大家參觀。
但就一定要星期六才可以,因為我15號之後就會轉返夜,包括星期日。
明天會更好