藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2679|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

對三座何生表楊 [複製鏈接]

雖然我的執漏日期一再拖延 雖然每次到執漏處都一肚怒火 雖然執漏處的電話長久不通.......

但我依然要在此讚揚負責第三座執漏的何生,他真的很有禮貌去解決問題,多謝

今日格言
有錯要柄,有好要讚!

冇錯.佢真係好有心...但最慘決定權唔係o係佢到...........

沙包一個 ?
大家不要打得太大力 8)
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

有時見到執漏處D女仔(職員)都幾慘 日日被人'怲'重要笑比我哋睇...果D男職員就唔知死晒去邊?

不過可憐還可憐,如果明天重唔比番Key我,我都係要柄佢哋... :em12:  :em12:

[quote:2c46cb4cd5="我是誰"]有時見到執漏處D女仔(職員)都幾慘 日日被人'怲'重要笑比我哋睇...果D男職員就唔知死晒去邊?

不過可憐還可憐,如果明天重唔比番Key我,我都係要柄佢哋... :em12:  :em12:[/quote]
何生真係慘...... :em01:

點解要讚揚他?  他是個不負責任的人 呼衍了事

他放了我兩次飛機 最近一次他說會致電
回覆我換玻璃窗時間 由星期六等到今天
己電收樓處找他三次 次次都話他上了樓
工作 人不在  只是覆電話這簡單工作亦做不到.

可能係一個個Case 都唔同,我問何生D嘢佢都好有禮貌同心機答,所以要讚佢

[quote:6ec3dc45d5="auline"]點解要讚揚他?  他是個不負責任的人 呼衍了事

他放了我兩次飛機 最近一次他說會致電
回覆我換玻璃窗時間 由星期六等到今天
己電收樓處找他三次 次次都話他上了樓
工作 人不在  只是覆電話這簡單工作亦做不到.[/quote]

唔係喎.... 試過留過兩次電話佢都有覆...
仲要係十點幾..... OT喎.... 要讚

我都會讚佢 雖則我地都炳得佢好金下....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

me too.
HaHa...
:em17: