藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5317|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

有冇人整緊冷氣機? [複製鏈接]

剛收到管理處通告 5/6-1x/6整flat D單位冷氣。 問左執漏部 今個禮拜到我單位駁番對條線 呼! 希望搞得好 否則大房冇冷風出 實熱死!! 8)

咁我仲使唔使叫人CHECK呀???
佢整FLAT D冷氣係指D咩呀??

唔知道幾時到A座整呢

[quote:0806c5ea1b="ivantat816"]唔知道幾時到A座整呢[/quote]

你叫咗人check未呀?

未check呀~我寫左要check架~ 廳一d凍風都無呀
得d熱風出咋 :em13:

你要直接打電話去豐澤約先快喎...

打去豐澤係咩電話呀! Thanks!

[quote:eb6cc0b8ba="Hotcake"]你要直接打電話去豐澤約先快喎...[/quote]
你有無佢地電話比到我呀? thx

[quote:16697245c5="ivantat816"][quote:16697245c5="Hotcake"]你要直接打電話去豐澤約先快喎...[/quote]
你有無佢地電話比到我呀? thx [/quote]

8108 4090 It is a pager.

[quote:8c6fd11a9d="N&M"][quote:8c6fd11a9d="ivantat816"][quote:8c6fd11a9d="Hotcake"]你要直接打電話去豐澤約先快喎...[/quote]
你有無佢地電話比到我呀? thx [/quote]

8108 4090 It is a pager.[/quote]
Thx :em11: