藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: tony and carmen
打印 上一主題 下一主題

大家好~~~我地入伙啦不過有新發現. [複製鏈接]

死伙喇 ! 我諗住日日都煮飯...有無解決方法 羅出黎研究 !! :!:  :!:
<除了叫我晤好煮飯.... :mrgreen:  :mrgreen: >
有無人係無事呢 ?  :em18:  :em18:

我也要煮飯.... 健康些 有益些 和 平過出外面食........點算????

晤 通 剩 係 蒸 餸 係 過 飯 煲 內 :em03:

鋪D鍚紙o係個鋼鏡度就得了。我煲過湯都冇問題﹐又容易清潔。(鋼鏡只可以用布同清水清潔﹐唔可以用X威寶﹐如果唔係會花)。
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:f37de1c375="OON"]死伙喇 ! 我諗住日日都煮飯...有無解決方法 羅出黎研究 !! :!:  :!:
<除了叫我晤好煮飯.... :mrgreen:  :mrgreen: >
有無人係無事呢 ?  :em18:  :em18:[/quote]
我0地已改裝post相係收樓點滴