藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1820|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

搭lift 要20分鐘!!!!只係上落!!!!!!! [複製鏈接]

可否講埋曰間等lift要成10分鐘呀!!!!!
剛落樓下比野朋友 來回要20分鐘只係上落!!!!!!!
等咗好耐一開門L1已入滿人惟有落L1再上樓 太多而工人 續層停 足足來回要20分鐘只係上落~~~~~   
:em10:  :em13:

正常呀!還有很多工程正在跟進,工人需要搬運大量的工具和材料趕工,否則大家又怎能盡快入伙呢? :shock:

其實,只要想一想,先落L1再上返去,自然就不用站着呆等了,對不對! :roll:

冷静點,用不同的角度去看事物,就不用事事煩燥不安了。

記住啦,退亦可以是進啊! :wink:

[quote:744a809ecd="5th Element"]正常呀!還有很多工程正在跟進,工人需要搬運大量的工具和材料趕工,否則大家又怎能盡快入伙呢? :shock:

其實,只要想一想,先落L1再上返去,自然就不用站呆等了,對不對! :roll:

記住啦,退亦可以是進啊! :wink:[/quote]

十分同意希望大家用平常心看事物減少怨氣 :em21:
:em19: 人生得意須盡歡 莫使金樽空對月 天生我才必有用 千金散盡還復來

agree.  Try to look from different angle you will learn many thing and not so unhappy.

[quote:fff89e25de="5th Element"]正常呀!還有很多工程正在跟進,工人需要搬運大量的工具和材料趕工,否則大家又怎能盡快入伙呢? :shock:

其實,只要想一想,先落L1再上返去,自然就不用站呆等了,對不對! :roll:

記住啦,退亦可以是進啊! :wink:[/quote]

同意  :em11:
其實而家係正常 用lift o既人好多
而且係好多搬野
take it easy  

我想:踏入秋天才比較正常生活!!因為還有很多鄰居都未曾裝修及工程跟進,其實都不而這麽快入伙,整座大廈都装修中,入去住?命都短幾年!!我計劃就7月尾才入伙。

[quote:d4482b4383="kaman"]我想:踏入秋天才比較正常生活!!因為還有很多鄰居都未曾裝修及工程跟進,其實都不而這麽快入伙,整座大廈都装修中,入去住?命都短幾年!!我計劃就7月尾才入伙。[/quote]

agree  :em11:
我覺得大家都是生活在藍澄的天空下 有時唔可以下下都怪人囉.
而且咁快搬入去 都預左架lift好多人用 又要搬野