藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: daniel_Q
打印 上一主題 下一主題

三星 plasma [複製鏈接]

我就選咗嗰部"philips" hk-37PixerPlus" 37" Plasma 解像有成1024x1024 而佢又系業界公認睇電視最好o即 而家買重有部DVD HIFI送 model系"mx3660d 市價大約3仟幾蚊 而尼部機而家百老匯標價33000蚊 但系一定要同佢地講價 大約30000就系佢地架底價啦 大家不仿考慮吓啦. :em11:

[quote:cf5af0da3b="Alvin & Janis"]我們以前真係唔知原來呢 d 大電器店都可以講價
因為以為明碼實價
而家知道左 好happy[/quote]

嘩唔講價就笨囉 成3萬幾蚊喎 不過如果你系買尼部電視o即話 記住一定要堅決減到3萬蚊先至好買 如果系買其他牌子o即大電現 你預佢可以大約講價講到9折多少少應該差唔多喇. :em11:

[quote:3d364ad686="leebrian"][quote:3d364ad686="atrick & Cherry"]我就選咗嗰部"philips" hk-37PixerPlus" 37" Plasma 解像有成1024x1024 而佢又系業界公認睇電視最好o即 而家買重有部DVD HIFI送 model系"mx3660d 市價大約3仟幾蚊 而尼部機而家百老匯標價33000蚊 但系一定要同佢地講價 大約30000就系佢地架底價啦 大家不仿考慮吓啦. :em11:[/quote]

I have found some shop with the price of HK$28600 only.......[/quote]

响邊度買呀? 有冇hifi送先? 請多多指教 因為我重未買架!! :em14:

Hi BrianThank for your prompt response may be I will buy this around end of this month anyway I will call you before Wednesday if I want to buy it.