藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: daniel_Q
打印 上一主題 下一主題

三星 plasma [複製鏈接]

我星期日都睇個下三星 LCD tv 因為本人巳經睇得太多Plasma 同埋LCD tv
唸過度過都係買三星32吋LCD tv 我唸會係鐳射買因為28900 可能有得平多少少
如果無得平佢話會送d野比我o地~我睇過好多地方都係最平~
唔知道有無其他地方會平d呢~
又或者有無人都係想買三星32吋LCD tv一齊買睇下可唔可以屈佢平多少少嘛 :em09:

[quote:0d96ec2ee0="Wynne & Paul"]華人會 costs only $28000[/quote]
我星期日問過旺角個間佢話現金價係$28800喎~你係邊間問架 :?:

[quote:a5559b7c30="女"][quote:a5559b7c30="ivantat816"][quote:a5559b7c30="Wynne & Paul"]華人會 costs only $28000[/quote]
我星期日問過旺角個間佢話現金價係$28800喎~你係邊間問架 :?:[/quote]

In Causeway Bay[/quote]
Thx :em11: