藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: daniel_Q
打印 上一主題 下一主題

三星 plasma [複製鏈接]

[quote:4fef1c039c="leebrian"]I am prepare to buy a 37" Philip Pixal Plus Plasma.  I have compared for over 6 months already.  I found that this model has the best picture quality especially for watching TV.  Also the Tuner is in a separate box and it is more convenience for hanging on the wall.   It costs only HK$28K only.[/quote]

我都打算買依個model"leebrian"你知唔知係邊間買最平及最多野送呀??

今晚到豐澤看過那部三星電視機"S424S4S" ,效果不錯。
豐澤賣$39800,可分十二個月或二十四個月免息分期,而且仲送一個月免供,大約可省回三千多元,又可用一百元換15吋LCD TV,真的有點心動。

今日去百老匯睇到仲有七年之癢(七年保養)! :mrgreen:

請問百老匯賣多少錢?

[quote:208681f17e="kcwong"]請問百老匯賣多少錢?[/quote]

因為我主要想睇SONY新果部WEGA ENGINE LCD TV 所以冇留意三星賣多少錢 不過我覺得百老匯會貴0的 所以去佢果度都係睇款、睇效果居多。 Sorry! 答唔到你(kcwong)!

[quote:1d158e2687="kcwong"]今晚到豐澤看過那部三星電視機"S424S4S" ,效果不錯。
豐澤賣$39800,可分十二個月或二十四個月免息分期,而且仲送一個月免供,大約可省回三千多元,又可用一百元換15吋LCD TV,真的有點心動。[/quote]

呢部機我都有考慮過,當初睇佢駁DVD真係好鍾意架,不過一叫佢駁個tv 黎睇,就得佢變形十分嚴重,比起其他機,佢係差左d,我好鍾意睇電視劇架,無理由咁貴買部機返黎係仲衰過以前部全統TV。

我想揀日立"42PD5000TA",唔知有無人用過,可以比d意見我呢

今日去泰林睇有部飛利浦42吋$30000有9折+2%回贈36月分期jvc37吋$2700024個月分期o{面不俗有調教睇dvd和tv都冇問題! :em11:
藍澄藍澄我愛你

我就選咗嗰部"philips" hk-37PixerPlus" 37" Plasma 解像有成1024x1024 而佢又系業界公認睇電視最好o即 而家買重有部DVD HIFI送 model系"mx3660d 市價大約3仟幾蚊 而尼部機而家百老匯標價33000蚊 但系一定要同佢地講價 大約30000就系佢地架底價啦 大家不仿考慮吓啦. :em11:

我們以前真係唔知原來呢 d 大電器店都可以講價
因為以為明碼實價
而家知道左 好happy

[quote:cf5af0da3b="Alvin & Janis"]我們以前真係唔知原來呢 d 大電器店都可以講價
因為以為明碼實價
而家知道左 好happy[/quote]

嘩唔講價就笨囉 成3萬幾蚊喎 不過如果你系買尼部電視o即話 記住一定要堅決減到3萬蚊先至好買 如果系買其他牌子o即大電現 你預佢可以大約講價講到9折多少少應該差唔多喇. :em11: