藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1822|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

我想問恒昌送貨情況..... [複製鏈接]

1.唔計間墻櫃和安裝由第一件傢俬計起搬運送貨需時多少?                                 2.送貨時會否弄Z阰?                                     3.應否交key恒昌?請各位解答thank you! ops:  :?:
藍澄藍澄我愛你

Re: 我想問恒昌送貨情況.....

[quote:c5b9f6fa9e="Crystal"]1.唔計間墻櫃和安裝由第一件傢俬計起搬運送貨需時多少?                                 2.送貨時會否弄Z阰?                                     3.應否交key恒昌?請各位解答thank you! ops:  :?:[/quote]

真係你估佢唔到要幾耐 好似我未交匙己經有傢俬 (我5月尾去交匙 book6月1日開始送傢俬)!

但係今日打電話去問個間房櫃 佢話而家仲做緊4月交匙0個d單 :evil:
你話佢地幾無系統呢!!

[quote:e8948a7004="Tomato"][quote:e8948a7004="Crystal"]1.唔計間墻櫃和安裝由第一件傢俬計起搬運送貨需時多少?                                 2.送貨時會否弄Z阰?                                     3.應否交key恒昌?請各位解答thank you! ops:  :?:[/quote]

真係你估佢唔到要幾耐 好似我未交匙己經有傢俬 (我5月尾去交匙 book6月1日開始送傢俬)!

但係今日打電話去問個間房櫃 佢話而家仲做緊4月交匙0個d單 :evil:
你話佢地幾無系統呢!![/quote]Date of given key to Hung Cheung: April 7th
Date of all done and received key back: June 2nd
Duriation: 8 weeks in total.

That's what my flat (E) did.

[quote:d71a2ac80d="Fafa"][quote:d71a2ac80d="Tomato"][quote:d71a2ac80d="Crystal"]1.唔計間墻櫃和安裝由第一件傢俬計起搬運送貨需時多少?                                 2.送貨時會否弄Z阰?                                     3.應否交key恒昌?請各位解答thank you! ops:  :?:[/quote]

你話佢地幾無系統呢!![/quote]Date of given key to Hung Cheung: April 7th
Date of all done and received key back: June 2nd
Duriation: 8 weeks in total.

That's what my flat (E) did.[/quote]

果然係用盡兩個月..............
你收齊傢俬 係咪入左伙喇??恭喜 :em19:

well still need some printing to go but just moved in there already...will accounce and let everyone to check it out!

我們交左key 大半個月  都黎左好幾件貨
e.g. sofa lamp 茶機 ...

進度重好過執漏

[quote:51eda41849="Alvin & Janis"]我們交左key 大半個月  都黎左好幾件貨
e.g. sofa lamp 茶機 ...

進度重好過執漏[/quote]

進度唔錯喎!

我今早上去恒昌問過要兩個月我問可否快些他們只說盡趕若有訂造傢俬就一定慢唉... :cry:但我一話唔要個間房櫃條死佬即刻強忍佢咀角S位偷笑並烚熟狗頭地話早d一定冇問題我比3 weeks 時間送貨 都話可能得xyz.... :evil:
藍澄藍澄我愛你

[quote:376bbbd70d="Crystal"]我今早上去恒昌問過要兩個月我問可否快些他們只說盡趕若有訂造傢俬就一定慢唉... :cry:但我一話唔要個間房櫃條死佬即刻強忍佢咀角S位偷笑並烚熟狗頭地話早d一定冇問題我比3 weeks 時間送貨 都話可能得xyz.... :evil:[/quote]

原來係個間房櫃.......... :em18: