藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 9636|回復: 22
打印 上一主題 下一主題

作為六座住客,你滿意執漏的進度嗎? [複製鏈接]

如題,請投票。

如有彈讚,也可回應。

我自己的情況是先做裝修後做執漏,只自從收回鎖匙後,也再沒有人聯絡我安排執漏(包括換空心磚,修正門鎖,以及換磁盤)。大家的情況又如何呢?
====================================================== Home : http://www.samleung.net E-mail : saml@teacher.com ======================================================

執漏進度超慢 叫佢執既地方又唔執 冇叫佢整既又走去整 整完仲衰過唔整 !!  :em18:

[quote:170b2f2780="Arbee"]執漏進度超慢 叫佢執既地方又唔執 冇叫佢整既又走去整 整完仲衰過唔整 !!  :em18:[/quote]我都覺得係,所以我諗住聽日去投訴!! :em13:  :em13:  :em13:

係去投訴的話,記得都問佢個負責人同聯絡方法呀。
====================================================== Home : http://www.samleung.net E-mail : saml@teacher.com ======================================================

我地六座可唔可以集體搵佢地傾下呢.

所門被拆個碌家陣度門半天吊浴缸邊被去防水膠未補地磚換完d界條粗條幼廚房只係lable紙乜都冇做窗較生銹未換玻璃未換雲石崩未補空心墻;磚都已唔駛佢整自己做番仲搞7 weeks 剷班友仔4次你話滿唔滿意? :evil:  :twisted:  :em13:  :em13:
藍澄藍澄我愛你

主力墙有裂痕 由墙脚裂到天花板 回不会有危险?

厕所/厨房换地砖 交表后三星期都没人进过屋. 多次催促后第一次换好地砖 师傅还用胶布铺好 过了几天又有人拆了地板 说收到ORDER换地砖 点知越换越差.

最不知所谓的是睡房一个灯制控制两盏灯 开就一起开 关就一起关. 我见识少 到过全世界不下十个国家 从来没有见识过住家有这样的"国际标准设计". 虽然我已打算自己安排装修时分开两条线 但是要求和黄给我书面答复 以便于专家或传媒分享.

其他业主比我还惨 电视天线位/插苏竟然安在近天花板的位置 真是令我大开眼界.

:cry: 我想問換空心磚應該找哪位師父及電話幾多號呢?
Suki {._.} Your neighbor in Rambler Crest! 你們的鄰居6座A ╱◥█◣ *. ﹒.‧ ★﹒* ︱田︱田 ★‧ ●  ● ‧. ﹒★. ╬╬╬╬  _/█\\_/█\\_ ‧. ~~~~~~  ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄√√ √√ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄

[quote:7400ceb271="leemoksau"]主力墙有裂痕 由墙脚裂到天花板 回不会有危险?[/quote]

:em05: ~~~你幾樓?